Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alti 11 copii, internati in spitalele din Arges, in ultimele 24 de ore

România Liberă România Liberă,
Alti 11 copii, internati in spitalele din Arges, in ultimele 24 de ore

11 copii au fost internati, in ultimele 24 de ore, in spitalele din judetul Arges, din cauza scaunelor diareice. Astfel, numarul bebelusilor internati a ajuns, marti, la 62, au anuntat reprezentantii Prefecturii. continuă pe România Liberă

42 de copii raman internati in spitalele din Arges

In spitalele din judetul Arges sunt internati, sambata, 42 de copii care prezinta scaune diareice, cele mai multe cazuri fiind la Spitalul de Pediatrie Pitesti.

inca 11 copii cu diaree au fost internati de ieri in spitalele din Arges

Numarul copiilor internati in spitalele din Arges a ajuns la 62. in decurs de 24 de ore, cifra micutilor spitalizati cu astfel de probleme a crescut cu 11 cazuri.

Numarul copiilor cu scaune diareice internati in spitale din judetul Arges a crescut la 45

De sambata pana azi, la orele pranzului, alti trei copii din Arges au fost internati in spitalele din Arges cu scaune diareice. Numarul micutilor spitalizati in judet a ajuns la 45.

Peste 40 de copii cu probleme digestive sunt in continuare internati in Arges

42 de copii cu probleme digestive sunt in continuare internati in spitalele din judetul Arges, cei mai multi fiind la Spitalul de Pediatrie Pitesti, potrivit unei informari transmise de Prefectura Arges.

in spitalele din judet sunt internati 51 de copii cu scaune diareice

Numarul copiilor internati in spitalele din judetul Arges cu scaune diareice a ajuns luni la 51, dintre care 43 sunt mai mici de doi ani, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, potrivit Agerpres.

La patru luni de la incediul de la Colectiv au ramas 13 persoane internate in spitalele din Romania si din strainatate

La patru luni de la incendiul din Colectiv, in spitalele din Romania si din strainatate mai sunt internate 13 victime, cei mai multi pacienti fiind in spitalele din Belgia, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Ultimele informatii despre copiii cu sindrom hemolitic-uremic

Inspectorii au descoperit lactate cu EColi in Arges, dupa ce mai multe alimente au fost analizate. Bacteria a fost gasita intr-un lot de branza proaspata, fabricata de un producator local si atestat traditio.

Numarul copiilor cu scaune diareice, din nou, in crestere. 51 de micuti sunt spitalizati in Arges cu astfel de simptome

In ultimele 24 de ore, alti 6 copii din Arges au ajuns la spitalele din judet cu diaree. in aceasta dimineata erau internati 51 de copii cu astfel de probleme.

6 copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati in continuare la Spitalul Marie Curie.Inca 3 copii cu probleme digestive, internati in ultimele 24 de ore in spitale din Arges

Inca trei copii cu probleme digestive au fost internati in ultimele 24 de ore in spitale din judetul Arges, numarul total al bebelusilor spitalizati ajungand duminica la 45. Prefectura Arges a anuntat ca dintre cei 45 de copii cu probleme digestive internati in spitale, 32 sunt mai mici de doi ani. Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in continuare la Spitalul Marie Curie, a anuntat duminica Ministerul Sanatatii.

Alti trei copii au ajuns la spital cu semne de sindrom hemolitic uremic

Alti trei copii din Arges au fost adusi aseara la Spitalul Matei Bals din Capitala. Copiii se simt rau, insa nu sunt in stare grava si nici nu evolueaza catre sindromul hemolitic uremic, dau asigurari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )