Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alti cinci medici de la Spitalul de Arsi, arestati in dosarul operatiilor estetice

Hotnews Hotnews,
 Alti cinci medici de la Spitalul de Arsi, arestati in dosarul operatiilor estetice

Alti cinci medici de la Spitalul de Arsi au fost arestati in dosarul operatiilor estetice, a decis, marti, Curtea de Apel Bucuresti, care, prin aceeasi hotarare, a respins contestatiile fata de aceeasi masura preventiva formulate de directorul unitatii sanitare si doi subordonati ai sai. Decizia Curtii de Apel este definitiva, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Alti cinci medici de la Spitalul de Arsi au fost arestati in dosarul operatiilor estetice

Alti cinci medici de la Spitalul de Arsi au fost arestati in dosarul operatiilor estetice, a decis, marti, Curtea de Apel Bucuresti, hotararea fiind definitiva. Totodata, CAB a respins contestatiile fata.

Alti 5 doctori de la Spitalul de Arsi, arestati in Dosarul silicoanelor ilegale

Alti cinci medici de la Spitalul de Arsi au fost arestati in dosarul operatiilor estetice, a decis, marti, Curtea de Apel Bucuresti, care, prin aceeasi hotarare, a respins contestatiile fata de aceeasi.

Noi arestari la Spitalul de Arsi. Alti cinci medii ajung dupa gratii. Decizia Curtii de Apel este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, arestarea a altor cinci medici de la Spitalul de Arsi, cercetati in dosarul operatiilor estetice, a decis. Totadata, magistratii CAB au respins contestatiile fata de aceeasi masura preventiva formulata de directorul unitatii sanitare si doi subordonati ai sai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )