Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alti doi oameni de fotbal au fost trimisi dupa gratii

Online Sport Online Sport,
Alti doi oameni de fotbal au fost trimisi dupa gratii

Eugen si Nicu Mihailescu, fostii patroni ai echipei Extensiv Craiova, au fost condamnati, marti, definitiv la inchisoare intr-un dosar de evaziune fiscala. continuă pe Online Sport

Doi tineri au fost trimisi in fata instantei pentru un dublu asasinat urmat de incendierea cadavrelor

Florin Mihaiescu 28 de ani) si Iulian Moldovan 18 ani) au fost trimisi in fata instantei Tribunalului Hunedoara, sub acuzatia de omor calificat. Cei doi au fost retinuti pentru uciderea, in 5 decembrie 2013, a unui tanar de 28 de ani, din Hateg, si a bunicii sale.

Fostul sef al IML Cluj si alti doi medici, urmariti penal in dosarul cadavrelor decapitate.

Fostul sef al IML Cluj, Costel Siserman, legistul Mugur Pop si chirurgul Valentin Muntean vor fi urmariti penal pentru complicitate si instigare la profanare de cadavre, relateaza Mediafax. Judecatoria Cluj-Napoca a avut pe rol un dosar privind o plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata, facuta de un medic legist, Radu Vieru Socaciu, dupa ce procurorii Parchetului Judecatoriei Cluj-Napoca au dispus neinceperea urmaririi penale in cazul medicilor .

Alba Iulia: Un barbat a fost arestat dupa ce a incendiat un bar, doua persoane fiind grav ranite

Un barbat din Alba Iulia a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi incendiat un bar din municipiu, doua persoane fiind grav ranite, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de rep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )