Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 685

Adevărul Adevărul,
Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 685

Alti patru pacienti au murit dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus, bilantul deceselor ajungand astfel la 685, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Adevărul

Alti 7 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 608

Alti sapte pacienti care erau internati dupa ce au contactat noul coronavirus au murit la spital, bilantul deceselor ajungand duminica la 608, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS. Alti patru pacienti depistati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a urcat la 685

Alti patru pacienti confirmati cu COVID-19 au murit, astfel ca bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2 din Romania a urcat la 685. Potrivit Grupului de.

Medicul neurolog care sustine ca a depistat doi pacienti infectati cu noul coronavirus: Nu exista cadru legal, proceduri in situatia asta

Un medic neurolog din judetul Gorj sustine ca la cabinetul sau privat s-au prezentat doi pacienti cu suspiciuni de coronavirus carora le-a efectuat teste rapide, uiar rezultatul a fost pozitiv.

Bilantul deceselor in randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 650. inca patru persoane au murit

Inca patru decese au fost raportate in randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus, astfel ca bilantul romanilor care au murit in spitale de COVID-19 se ridica la 650, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica.

Numarul politistilor de penitenciare infectati cu noul coronavirus a ajuns la 14. ANP: Alti 3 angajati de la Penitenciarul Jilava, testati pozitiv

Numarul politistilor de penitenciare infectati cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns, luni, la 14, dupa ce alti trei angajati ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) de la Penitenciarul Jilava, au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

inca 3 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania, 688 de decese de la debutul pandemiei de COVID-19

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, alte trei decese in randul pacientilor depistati cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul victimelor infectate cu coronavirus care au murita urcat la 688.

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate - opt in Italia, doi in Franta si doi in Marea Britanie - iar numarul deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informeaza, marti, Grupul de.

Alti sase pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Romania a inregistrat 646 de decese, de la debutul pandemiei de coronavirus

Alti sase pacienti confirmati cu COVID-19 au murit la nivel national, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in randul pacientilor testati pozitiv pentru coronavirus din Romania a urcat la 646.

Au murit inca 4 romani infectati cu coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 650 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti dimineata, decesul a inca patru romani infectati cu coronavirus. Pacientii erau din judetele Brasov 2), Ilfov si Timis si aveau varste cuprinse intre 47.

Un angajat ANP de la Penitenciarul Botosani, confirmat cu noul coronavirus. Numarul politistilor de peniteciare infectati cu SARS-CoV-2 ajunge la 15

Un angajat al ANP de la Penitenciarul Botosani a fost confirmat pozitiv la testul anti-coronavirus, informeaza un comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) dat publicitatii luni dupa-amiaza. Numarul total al politistilor de penitenciare infectati cu noul coronavirus ajunge astfel la 15, in timp ce in rindul detinutilor nu a fost confirmat pana in prezent niciun caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )