Libnet.ro
UNICEF

08:30

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

ADPM ADPM,
Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia. continuă pe ADPM

Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Sezonul 2015 al Simonei Halep este pe punctul de a incepe. Toata lumea se intreaba ce va face in acest an, daca va merge mai bine sau mai slab fata de ceea ce a facut anterior. Iata care ar fi cel mai bun si cel mai rau scenariu.

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decese sunt provocate de arme

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decesele prin violenta sunt provocate de arme de foc

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

Eurobarometru: Romanii, printre europenii care merg zilnic cel mai putin cu autoturismul

Romanii se afla printre cetatenii statelor UE care folosesc autoturismul cel mai putin pentru transportul zilnic, releva un sondaj Eurobarometru emis recent de Comisia Europeana. Potrivit cercetarii publicate in decembrie 2014, 40% dintre respondentii romani au declarat ca folosesc autoturismele pentru deplasarile de zi cu zi. Intre cetatenii celor 28 de state UE, romanii sunt pe antepenultimul loc in privinta folosirii autoturismului mentru deplasarile zilnice, ultimii in Uniunea Europeana fiind ungurii 33%) si letonii 38%).

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel de la sfarsitul lunii ianuarie 2014. Vedeti cotatia BNR

Romanii care au de platit rate in euro in aceasta perioada primesc o lovitura dura. BNR a cotat moneda europeana la 4,4973, cel mai mare curs de la sfarsitul lunii ianuarie 2014 si pana acum. La casele de.

CES 2015: Nvidia a anuntat cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile

In cadrul unui eveniment dedicat jurnalistilor la CES 2015, cei de la Nvidia au anuntat cel mai nou procesor pentru dispozitive mobile, denumit Tegra X1. CES 2015 nici nu a inceput propriu-zis, iar cei de la Nvidia deja fac anunturi importante in cadrul evenimentelor de presa preliminare. Ultimul si cel mai important este legat de noul procesor mobil al companiei cu sediul in Santa Clara, California. Numele acestuia este Tegra X1, iar din punct de vedere al performantelor, acesta pare a [].

Euro a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar. Moneda europeana s-a depreciat cu 0,5%, la 1,1945 de dolari, la 6:58 in Londra, dupa ce a coborat la 1,1864 dolari pe.

Euro, la cel mai mic nivel fata de dolar in ultimii 9 ani

Moneda unica europeana a ajuns luni la cel mai scazut nivel inregistrat fata de dolar in ultimii aproape noua ani, in conditiile in care pe piata circula numeroase speculatii potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia de obligatiuni guvernamentale.

Iata topul tarilor in care se consuma cel mai mult alcool

Organizatia Mondiala a Sanatatii a realizat un studiu potrivit caruia rusii si romanii se afla in topul natiunilor care consuma cel mai mult alcool. Business Insider scrie ca rusii si locuitorii.

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia de obligatiuni guvernamentale, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )