Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ambasada SUA nu comenteaza propunerile pentru Parchet si DNA.

România Liberă România Liberă,
Ambasada SUA nu comenteaza propunerile pentru Parchet si DNA.

Ambasada SUA afirma ca este prematur sa comenteze in prezent propunerile ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, pentru conducerile Parchetului ICCJ si DNA, Tiberiu Nitu si, respectiv, Ioan Irimie, potrivit Mediafax. Ar fi prematur sa facem comentarii in aceasta etapa a procesului, a mentionat Ambasada SUA. Potrivit regulamentului de numire a procurorilor sefi, CSM are termen 60 de zile pana la emiterea unui aviz consultativ) la propunerea inaintata de ministrul Justitiei, decizia finala . continuă pe România Liberă

Ministerul Justitiei anunta joi propunerile pentru functiile de procuror general si sef al DNA

Ministerul Justitiei anunta joi propunerile pentru functiile de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. In 25 octombrie s-au incheiat interviurile candidatilor, in cadrul procedurii de selectie in vederea formularii propunerilor pentru cele doua functii, transmite Agerpres.

Cine sunt favoritii pentru sefia DNA si a Parchetului General

Favoritii pentru sefia DNA si a Parchetului General al Romaniei ar fi Ioan Irimie si, respectiv, Tiberiu Nitu. Anuntul a fost facut in editia de miercuri seara a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3. Ministrul.

CSM va analiza propunerile pentru sefii de la Parchet si DNA pe 22 noiembrie

Ioan Irimie si Tiberiu Nitu au fost propusi de Ministrul Justitiei la conducerea DNA, respectiv a Parchetului General. Cele doua propuneri urmeaza sa primeasca un aviz consultativ din partea CSM, care a anuntat.

Tiberiu Nitu, propus procuror General, Ioan Irimie, propus pentru sefia DNA

Update 13:11 Ministerul Justitiei a publicat, pe pagina sa de internet, propunerile ministrului Justitiei in vederea numirii in functiile de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si procuror sef al DNA, conform unui comunicat de presa.

PNL, atac dur la Ambasada SUA la Bucuresti. Nicolaescu: Americanii nu au nevoie sa fie dirijati, intoxicati, otraviti de oameni ca Gitenstein

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a declarat, miercuri, intr-o interventie pentru RFI, ca ambasadorul american la Bucuresti, Mark Gitenstein, nu a facut decat rau Romaniei si ca poporul american se poate.

Mona Pivniceru: Tiberiu Nitu este propus pentru preluarea Parchetului General, Ioan Irimie pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a anuntat joi dimineata propunerile pentru conducerea Parchetului General si a Directiei Nationale Anticoruptie. Astfel,pentru functia de procuror general al Parchetului.

Probleme in CV-ul lui Ioan Irimie, propus pentru sefia DNA: Procurorul a fost revocat in 2005 de la conducerea DNA Cluj de catre Daniel Morar

Ioan Irimie, propus de ministrul Mona Pivniceru pentru functia de procuror-sef al DNA, a fost seful DNA Cluj pana in anul 2005, cand a fost revocat de catre Daniel Morar, pentru management defectuos, transmite.

Ioan Irimie, propus pentru sefia DNA, revocat de Morar de la conducerea DNA Cluj in 2005.

Ioan Irimie, propus la conducerea DNA, a fost seful DNA - Cluj pana in 2005, cand a fost revocat de Daniel Morar, in proiectul de management el sustinand ca Directia trebuie sa devina un acuzator energic si impartial in urmarirea penala si judecarea cauzelor de coruptie la nivel inalt si mediu, informeaza Mediafax. Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a anuntat, joi, ca pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a fost propus procurorul Ioan Irimie. Mona .

Tiberiu Nitu, propus procuror General, Ioan Irimie, propus pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a anuntat astazi propunerea sa in functia de Procuror General al Romaniei pe Tiberiu Nitu, iar in functia Procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe procurorul Irimie Ioan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )