Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ambasada SUA, despre cazul Laszlo Borbely: Toti oamenii sunt egali in fata legii

B1 B1,
Ambasada SUA, despre cazul Laszlo Borbely: Toti oamenii sunt egali in fata legii

Ambasada SUA, facand referire la cazul Laszlo Borbely, afirma ca unul dintre principiile de baza ale democratiei este ca toti oamenii sunt egali in fata legii. Unul dintre principiile de baza ale. continuă pe B1

Ambasada Olandei, despre cazul Laszlo Borbely: Urmarim evolutiile cu ingrijorare. Romania sa ia in considerare rapoartele MCV

Ambasada Olandei afirma, facand referire la cazul Laszlo Borbely, ca urmareste cu ingrijorare evolutiile, dar are increderea ca Romania tine cont de recomandarile din rapoartele MCV. Ambasada Olandei urm.

Kelemen Hunor, despre cazul Laszlo Borbely: Eu cred in nevinovatia fiecarui om. Nu e un lucru rau sa existe un filtru parlamentar pentru fostii ministri

Liderul UDMR Kelemen Hunor, crede in nevinovatia lui Laszlo Borbely, si afirma ca ar fi indicat ca in cazul fostilor ministri sa existe un filtru parlamentar, deoarece exista riscul ca dupa terminarea.

Ambasada Olandei, despre cazul Borbely: Urmarim cu ingrijorare evolutiile. Sa se tina cont de MCV

Ambasada Olandei a precizat, la solicitarea Mediafax, referitor la decizia Camerei Deputatilor de a nu-i ridica imunitatea lui Laszlo Borbely, ca urmareste cu ingrijorare evolutiile, exprimandu-si, totodata, increderea ca Romania ia in considerare recomandarile din rapoartele MCV.

Ambasada Olandei, despre cazul Borbely: Urmarim cu ingrijorare evolutiile; sa se tina cont de MCV

Ambasada Olandei a precizat, la solicitarea Mediafax, referitor la decizia Camerei Deputatilor de a nu-i ridica imunitatea lui Laszlo Borbely, ca urmareste cu ingrijorare evolutiile, exprimandu-si, totodata,.

Reactia Ambasadei SUA dupa noul vot in cazul lui Borbely

Dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea de incuviintarea a urmaririi penale a deputatului UDMR Laszlo Borbely, Ambasada SUA a precizat, la solicitarea Mediafax, ca unul dintre principiile de baza ale democratiei este ca toti oamenii sunt egali in fata legii.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul lui Borbely: O noua ofensa adusa romanilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat fata de respingerea solicitarii DNA privind incuviintarea urmaririi penale pe numele deputatului UDMR Laszlo Borbely, afirmand ca este o noua ofensa adusa.

Laszlo Borbely, salvat de parlamentari de la inceperea urmaririi penale

Laszlo Borbely nu poate fi urmarit penal. Plenul Camerei Deputatilor a respins azi cererea procurorilor DNA pentru inceperea urmarii penale in cazul fostului ministru Laszlo Borbely. Doar 125 de deputati au votat.

Plenul Camerei Deputatilor decide daca Laszlo Borbely poate fi urmarit penal

Plenul Camerei Deputatilor se reuneste miercuri pentru a decide daca incuviinteaza sau nu cererea Directiei Nationale Anticoruptie de incepere a urmarii penale in cazul lui Laszlo Borbely, informeaza B1.

PNL: Deputatii liberali au votat la vedere in favoarea solicitarii adresate in cazul lui Borbely

PNL sustine ca deputatii liberali au votat la vedere in favoarea solicitarii adresate in cazul lui Laszlo Borbely si acuza PSD ca ar dori sa reinvie superimunitatea parlamentarilor, informeaza.

Cine a votat la vedere in cazul lui Borbely

PNL a votat la vedere in favoarea inceperii urmaririi penale in cazul lui Laszlo Borbely si acuza PSD ca a votat ascuns ca sa reinvie superimunitatea parlamentarilor .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )