Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ambasadoarea Finlandei, despre imunitatea parlamentara din Romania: Toti oamenii trebuie sa fie egali in fata legii

B1 B1,
Ambasadoarea Finlandei, despre imunitatea parlamentara din Romania: Toti oamenii trebuie sa fie egali in fata legii

Ambasadoarea Finlandei, Ulla Vaisto, spune ca imunitatea parlamentara foarte extinsa este o problema in Romania. Tot ea sustine ca este datoria diplomatilor sa isi exprime punctul de vedere. Toti oamenii. continuă pe B1

Ambasadoarea Finlandei la Bucuresti: Imunitatea parlamentara foarte extinsa este o problema in Romania

Imunitatea parlamentara foarte extinsa pare a fi o problema in Romania, iar deciziile privind cererile de ridicare a imunitatii variaza de la un caz la altul, a declarat ambasadoarea Finlandei, Ulla Vaisto,.

Ambasadoarea Finlandei: Imunitatea parlamentara foarte extinsa este o problema in Romania

Imunitatea parlamentara foarte extinsa pare a fi o problema in Romania, iar deciziile privind cererile de ridicare a imunitatii variaza de la un caz la altul, a declarat, pentru Mediafax, ambasadoarea Finlandei, Ulla Vaisto, subliniind ca.

Ambasadoarea Finlandei: Romanii nu vor eliminarea MCV-ului

Ambasadoarea Finlandei la Bucuresti, Ulla Vaisto, a declarat ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania nu trebuie ridicat momentan, deoarece obiectivele nu sunt indeplinite complet, iar romanii nu doresc eliminarea mecanismului, potrivit Mediafax.

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele lui Iohannis, ia amploare: Mai multe ambasade ale Austriei au primit scrisori despre practicile companiei Schweighofer

Scandalul defrisarilor ilegale din Romania, de care este legat si numele presedintelui Klaus Iohannis, ia amploare. Peste 30 de organizatii neguvernamentale si grupuri informale din diaspora si din Romania au.

Armenii din Romania, prezentati in fotografii la Muzeul Taranului Roman

Muzeul National al Taranului Roman va invita azi, la ora 18. 00, la Clubul Taranului, unde va avea loc lansarea albumului de fotografii Armenii din Romania. Povestea oamenilor de langa noi, realizat de fotojurnalistul Andreea Tanase.

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania

Ancheta la cel mai mare procesator de lemn din Romania. Ministerul Mediului verifica acuzatiile privind taierile ilegale de lemn. Surse din minister afirma ca in acest moment mai multi inspectori din cadul.

Sanse de revenire pentru bancile din Romania

Sistemul bancar din Romania va reveni pe profit incepand din acest an, cu rate ale rentabilitatii financiare ROE) de 2,7% pentru 2015 si 3,9% pentru 2016, insa la un nivel mai mic decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala, unde rentabilitatea financiara medie este estimata la 8,1-8,7% in 2015-2016 reiese dintr-un studiu referitor la piata bancara din Romania, realizat de compania de consultanta Deloitte.

Ambasada Austriei sustine lansarea scolii comerciale austriece din Romania

Ambasada Austriei din Romania, alaturi de alte sapte companii, va demara, in septembrie 2015, la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, proiectul educational o 'SCAR - Scoala Comerciala Austriaca din Romania, arata un comunicat transmis redactiei.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Fostii detinuti politici anticomunisti, in vizorul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a exprimat ingrijorarea in cazul fostilor detinuti politici anticomunisti si a dezaporbat organizarea unui eveniment dedicat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3296 seconds )