Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ambasadorul francez la Sofia sugereaza ca Franta ar pleda din nou pentru o admitere pe etape a Romaniei si Bulgariei in Schengen

B1 B1,
Ambasadorul francez la Sofia sugereaza ca Franta ar pleda din nou pentru o admitere pe etape a Romaniei si Bulgariei in Schengen

Noul ambasador francez la Sofia,Xavier Lapeyre de Cabanes, a declarat recent ca Franta ar putea accepta aderarea pe etape a Romaniei si Bulgariei la Schengen, scrie Novinite. Acesta a insistat ca aceasta nu. continuă pe B1

Ambasadorul francez la Sofia: Franta ar pleda din nou pentru admiterea etapizata a Romaniei si Bulgariei in Schengen

Franta ar putea accepta aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen in mod etapizat, a lasat de inteles noul ambasador francez la Sofia, Xavier Lapeyre de Cabanes, potrivit site-ului novinite. com, citat de.

Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE sa nu legifereze falimentul personal

Guvernul s-a angajat din nou fata de Fondul Monetar International si Comisia Europeana ca va lua toate masurile pentru a nu fi adoptata legislatia privind falimentul personal si nici alte propuneri legislative.

EXCLUSIV: Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE sa nu legifereze falimentul personal

Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE ca va lua toate masurile pentru a nu fi adoptata legislatia privind falimentul personal si nici alte propuneri legislative privind recuperarea datoriilor, pe motiv ca ar putea fi subminata.

Kate Moss a dovedit, din nou, ca este unul dintre cei mai apetisanti iepurasi Playboy! Iata dovada

Desi are 39 de ani, Kate Moss a dovedit, din nou, ca este unul dintre cei mai apetisanti iepurasi Playboy! Fotomodelul britanic a realizat un pictorial incendiar, imbracata intr-un corset de catifea neagra,.

Decizia in dosarul Mita la PSD, amanata din nou.

Dosarul Mita la PSD, in care Ioan Niculae a fost judecat, alaturi de alti inculpati, in legatura cu sponsorizarea campaniei electorale a lui Mircea Geoana din 2009, va avea pronuntarea in 20 noiembrie, dupa ce aceasta a fost amanata din nou, miercuri, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, informeaza Mediafax. Aceasta este cea de-a treia amanare a pronuntarii in dosarul cunoscut ca Mita la PSD. Instanta a hotarat, initial, sa amane verdictul pentru 6 noiembrie, iar ulterior a stabilit .

Speculatorii, din nou absenti de la ora de derivate

Daca am compara piata de capital cu o scoala, iar bursele cu orele de curs, am putea spune fara probleme ca elevii au lipsit din nou de la ora de derivate.

Saxo Bank: Dolarul american prinde din nou viteza

Dolarul american a fost tranzactionat saptamana trecuta la cea mai mare cota din ultimele doua luni, arata o analiza realizata de Saxo Bank.

Dolarul american prinde din nou viteza

Dolarul american a fost tranzactionat saptamana trecuta la cea mai mare cota din ultimele doua luni. Se pare ca episodul de slabiciune inregistrat spre sfarsitul lui septembrie si in cea mai mare parte a lunii octombrie s-a incheiat, dupa ce Rezerva Federala a socat piata, nesupunand achizitiile de active nici unul proces de taper la intalnirea FOMC din 18 septembrie, cu efectele blocajului guvernamental al SUA ramase in ceata pana in prima jumatate a lunii octombrie. Se astepta ca inchiderea guvernului sa aiba un impact asupra cifrelor fortei de munca din octombrie, dar raportul intarziat pe octombrie de saptamana trecuta, legat de locurile de munca, a inregistrat o cifra neasteptat de buna in privinta salariilor si o imbunatatire considerabila fata de celalalte date ale lunilor trecute.

Vanzarile de masini noi au continuat sa scada si in octombrie, importurile de second hand sunt din nou pe val

Vanzarile de automobile noi au atins in luna octombrie minime istorice pentru ultimii zece ani, tranzactiile cu masini deja inmatriculate in Romania s-au prabusit si ele, iar singura categorie in crestere este cea a automobilelor rulate provenite din import, reiese din datele Directie Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Echipa nationala, lovita din nou

Ziua si problema la echipa nationala. Dupa ce duminica s-a accidentat grav Chiriches, iar luni s-au anuntat problemele de sanatate ale lui Tatarusanu, marti Silviu Lung Junior trece printr-o drama ce ii afecteaza prezenta pentru barajul din Grecia.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )