Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti a dormit pe strada pe bucati de carton [FOTO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti a dormit pe strada pe bucati de carton [FOTO]

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, a participat, alaturi de alte 24 de persoane, la un proiect dedicat Zilei Internationale a Persoanelor fara Adapost, el dormind vineri noapte pe strada, in saci de dormit. Brummell a postat mai multe. continuă pe Wall-Street Ro

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, si Nicusor Dan au dormit noaptea trecuta pe strada, de Ziua Internationala a Persoanelor fara Adapost

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, si liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, au participat, noaptea trecuta, alaturi de alte 25 de persoane, la un proiect dedicat Zilei Internationale a Persoanelor fara Adapost, ei dormind pe strada, in saci de dormit. Mi-am petrecut noaptea in strada. Impreuna cu ambasadorul Marii Britanii in Bucuresti, domnul Paul Brumell, si alti 25 de oameni, multi dintre ei angajati ai ambasadei sau voluntari britanici. In saci de dormit, pe asfalt mai intai si apoi, adapostiti de ploaie, intr-un cort. Oricum, in conditii mult mai bune decat oamenii fara adapost, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brumell, si Nicusor Dan au dormit o noapte in strada pentru a marca Ziua Internationala a Personelor fara Adapost (FOTO, VIDEO)

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, si liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, au dormit o noapte in strada, cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor fara.

Nicusor Dan, pe Facebook: Mi-am petrecut noaptea in strada

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a scris sambata pe pagina de Facebook ca si-a petrecut noaptea pe strada impreuna cu ambasadorul Marii Britanii in Bucuresti, Paul.

Ce s-a intamplat cu omul care a planuit uciderea Reginei Marii Britanii, in timpul vizitei istorice in Irlanda, in 2011

Barbatul care a planuit uciderea Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, in 2011, in timpul vizitei istorice in Irlanda, a aparut in fata instantei, unde este acuzat de detinerea ilegala.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )