Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ambasadorul Marii Britanii, ingrijorat: ANI si DNA - motorul reformei in viata publica din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ambasadorul Marii Britanii, ingrijorat: ANI si DNA - motorul reformei in viata publica din Romania

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, a declarat ca este ingrijorat privind proiectul de modificare a Codului Penal adoptat de Parlament. El considera ca ANI si DNA sunt motorul reformei in viata publica in Romania si ca este important sa fie. continuă pe Wall-Street Ro

Ambasadorul Marii Britanii, ingrijorat de modificarile aduse Codului Penal

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, s-a declarat ingrijorat, miercuri, cu privire la modificarile aduse Codului penal de catre Camera Deputatilor, relateaza Agerpres. Eu sunt ingrijorat.

Ambasadorul Martin Harris: ANI si DNA sunt motorul reformei in viata publica din Romania.

Ambasadorul Marii Britanii Martin Harris a declarat ca ANI si DNA sunt motorul reformei in viata publica in Romania si ca este important sa fie sprijinite inclusiv de politicieni, relateaza Mediafax. Eu cred ca ANI si DNA au avut realizari foarte importante pentru Romania, de fapt aceste institutii sunt motorul reformei in viata publica in Romania, a spus diplomatul, adaugand ca este foarte important ca si ANI si DNA sa aiba sprijinul tuturor, inclusiv al politicienilor. Citeste si: REACTIA .

SUA critica noul Cod penal. Martin Harris, ingrijorat de aceasta problema

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Martin Harris, a declarat ca este ingrijorat in ceea ce priveste proiectul de modificare a Codului Penal adoptat de Parlament, el considerand ca ANI si DNA sunt motorul.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )