Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul Romaniei la Chisinau il contrazice pe Igor Dodon: La Bucuresti nu exista nicio lege care sa interzica unionismul

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul Romaniei la Chisinau il contrazice pe Igor Dodon: La Bucuresti nu exista nicio lege care sa interzica unionismul

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, afirma ca Bucurestiul nu are o lege care sa interzica miscarile unioniste, asa precum afirma recent Igor Dodon. continuă pe Adevărul

Igor Dodon l-a invitat pe ambasadorul Romaniei la casa parinteasca: Sa prietenim ca fratii, dar fiecare sa fie gospodar la casa lui FOTO

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, a fost in vizita la casa parinteasca a presedintelui Igor Dodon, din satul Sadova. Presedintele Republicii Moldova l-a invitat pe diplomatul roman in ospetie indata dupa deschiderea unei gradinite din aceeasi localitate, renovata din banii Guvernului de la Bucuresti.

Sergiu Mocanu: Avem motive sa banuim ca statul terorist Coreea de Nord este printre finantatorii lui Igor Dodon VIDEO

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, sustine ca exista motive de presupus ca regimul totalitar al Coreei de Nord se afla printre finantatorii presedintelui Igor Dodon. Fostul deputat ar fi ajuns la aceasta concluzie in urma vizitei unei delegatii oficiale nord-coreene la Chisinau, la invitatia Partidului Socialistilor.

VIDEO Igor Dodon multumeste Guvernului Romaniei pentru renovarea gradinitei din satul sau natal

Dupa nenumarate atacuri lansate la adresa Romaniei, presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a multumit calduros, vineri, Guvernului de la Bucuresti pentru banii alocati renovarii gradinitei din satul Sadova, localitatea sa natala, relateaza portalul Unimedia. info.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, multumeste Guvernului de la Bucuresti pentru banii alocati renovarii unei gradinite din satul sau natal. Dodon: Sa ne ajutam, dar fiecare sa fie gospodar la casa lui

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a multumit, vineri, Guvernului de la Bucuresti pentru fondurile alocate pentru renovarea gradinitei din Sadova, satul sau natal din raionul Calarasi, relateaza portalul Unimedia. info.

SUA ar putea impune sanctiuni Republicii Moldova pentru cooperarea lui Igor Dodon cu regimul Coreei de Nord

Vizita delegatiei regimului totalitar al Coreei de Nord in Republica Moldova produce ecouri internationale. Publicatia Los Angeles Times, citata de Agora, scrie ca SUA ar impune sactiuni Chisinaului pentru cooperarea comerciala, despre care a anuntat Igor Dodon la sfarsitul saptamanii trecute.

Presa: Igor Dodon si-ar fi trimis consilierii, la Moscova, pentru a discuta despre Transnistria

Presedintele moldovean Igor Dodon a anuntat, miercuri, ca isi trimite doi consilieri la Moscova, pentru a discuta despre reglementarea diferendului transnistrean.

Igor Dodon, cuvinte de lauda pentru Romania: Pentru ce le-a multumit presedintele moldovean prietenilor si partenerilor de peste Prut (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova Iogor Dodon a gasit cuvinte de lauda la adresa tarii noastre, dupa valul de atacuri lansate peste Prut in diverse contexte. Liderul de la Chisinau a multumit Guvernul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )