Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ambasadorul SUA: Romania are nevoie de 10 miliarde de dolari investitii in infrastructura ...

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul SUA: Romania are nevoie de 10 miliarde de dolari investitii in infrastructura ...

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat ca Romania are nevoie de 10 miliarde dolari investitii in infrastructura energetica pentru a redeveni un releu energetic al Europei, insa investitorii straini nu vor acorda acest capital companiilor de stat ineficiente din sector, potrivit Mediafax. Romania ar putea redeveni releul energetic al Europei, creand astfel mii de locuri de munca, daca ar atrage 10 miliarde de dolari pentru a reconstrui infrastructura energetica. Dar investitorii . continuă pe România Liberă

Ambasadorul SUA: Romania are nevoie de 10 miliarde de dolari investitii in infrastructura energetica

Romania are nevoie de 10 miliarde de dolari pentru investitii in infrastructura energetica pentru a redeveni un releu energetic al Europei, a afirmat, joi, ambasadorulSUA, Mark Gitestein, transmite.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Evaziunea fiscala este atat de raspandita in Romania incat depaseste bugetul statului

Evaziunea fiscala este atat de raspandita in Romania incat depaseste bugetul statului. Afirmatia a fost facuta de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, care a remarcat si faptul ca in Romania.

Ambasadorul SUA: Evaziunea fiscala din Romania poate depasi bugetul de stat. Economia romaneasca este ca o piramida inversata

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein a declarat, joi, ca evaziunea fiscala din Romania este atat de larg raspandita, incat nivelul acesteia poate depasi valoarea bugetului de stat, transmite Mediafax. De asemenea, Gitenstein a aratat ca a inteles ca economia Romaniei este ca o piramida inversata, in care trei milioane de angajati in sectorul privat care platesc taxe si impozite sustin celelalte 15 milioane de romani sau pe cei trei milioane de romani care muncesc in economia gri si care nu platesc niciun fel de taxe.

Florin Georgescu: Pierderile economiei din 2011, de 10 miliarde euro, ar fi rezolvat deficitul la pensii si sanatate

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar fi fost anul trecut de 148 miliarde euro daca nu s-ar fi inregistrat pierderi de 10 miliarde euro la nivelul economiei, diferenta care ar fi putut rezolva deficitul actual la pensii si sanatate, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Georgescu, citat de Mediafax.

Romania are cele mai mici salarii din UE, cu exceptia Bulgariei

In Romania se platesc cele mai mici salarii din Uniunea Europeana. Exceptand Bulgaria, romanii iau luna de luna cea mai mica remuneratie, deoarece majoritatea persoanelor au activitati care genereaza o.

Ungureanu: Romania are toate motivele sa fie mandra de rolul pe care l-a jucat in evolutia ONU

Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, a declarat astazi, cu ocazia aniversarii celor 67 de ani de la adoptarea Cartei Natiunilor Unite, ca tara noastra are toate motivele sa fie mandra de rolul pe care l-a jucat in construirea si evolutia ONU, arata un comunicat de presa.

Lectii de la ambasadorul SUA: Democratia este uneori dezordonata, dar va asigur ca se merita

William Moser, ambasadorul SUA in Republica Moldova declara ca dupa alegerile prezidentiale din noiembrie, America nu-si va schimba politica externa fata de Republica Moldova.

Microsoft, in pericol de a primi o amenda de pana la 7 MILIARDE dolari 150; afla motivul

Organismele de reglementare din Europa au acuzat Microsoft de incalcare a regulamentelor antitrust intrucat compania nu s-a aliniat intelegerii anterioare conform careia compania americana trebuia sa ofere un mai mare acces utilizatorilor de Windows la.

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Manfred Wimmer: Erste si-a mentinut expunerea pe Romania la 8,6 miliarde euro

Erste Group si-a mentinut in acest an expunerea pe Romania, aceasta fiind la finalul trimestrului al doilea de circa 8,6 miliarde euro, potrivit directorului financiar al grupului, Manfred Wimmer.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )