Libnet.ro
UNICEF

22:00

O ambulanta a fost implicata intr-un grav accident in judetul Suceava. Opt oameni, dintre care doi paramedici, sunt raniti si au fost transportati la spital

România Liberă România Liberă,
O ambulanta a fost implicata intr-un grav accident in judetul Suceava. Opt oameni, dintre care doi paramedici, sunt raniti si au fost transportati la spital

O ambulanta care ducea la spital un copil bolnav, de 12 ani, si pe mama acestuia a fost implicata vineri dupa-amiaza intr-un grav accident rutier. continuă pe România Liberă

O ambulanta a fost implicata intr-un grav accident in judetul Suceava. Doi paramedici sunt raniti si au fost transportati la spital

O ambulanta care ducea la spital un copil bolnav, de 12 ani, si pe mama acestuia a fost implicata vineri dupa-amiaza intr-un grav accident rutier.

Autospeciala SMURD, implicata intr-un accident rutier

O autospeciala SMURD a fost implicata, astazi, intr-un eveniment rutier, care a avut loc in apropierea pasarelei din municipiul Targu Jiu.

Un preot declarat rapit la politie a fost gasit intr-un hotel in compania unui minor de 16 ani

Un preot catolic, care fusese declarat la politie ca fiind rapit, a fost gasit intr-un hotel in compania unui minor de 16 ani. Cazul controversat a avut loc in Puruandiro, Mexic, scrie.

Ambulanta SMURD, implicata intr-un accident grav cu opt victime

Un echipaj SMURD a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier in localitatea Calugareni de pe raza comunei Adancata, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin.

Ambulanta, implicata intr-un accident rutier

O ambulanta care transporta catre Spitalul Judetean Suceava un copil de 12 ani si pe mama sa a fost izbita frontal de o masina, transmite Digi 24.

O masina a politiei, aflata in misiune, implicata intr-un accident FOTO

Autospeciala politiei aflata in misiune a intrat cu viteza si s-a izbit de un alt autoturism. in urma impactului, autoturismul in care se afla si un bebelus a ricosat intr-un semafor.

O romanca aflata in vacanta in Cipru a murit in urma unui grav accident rutier

O romanca de 29 de ani, care se afla in vacanta in Cipru, a murit in urma unui accident rutier petrecut marti seara in statiunea Protaras, scrie cyprus-mail. com. Tanara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )