Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ambulanta SMURD, implicata intr-un accident grav cu opt victime

Antena3 Antena3,
Ambulanta SMURD, implicata intr-un accident grav cu opt victime

Un echipaj SMURD a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier in localitatea Calugareni de pe raza comunei Adancata, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin. continuă pe Antena3

Autospeciala SMURD, implicata intr-un accident rutier

O autospeciala SMURD a fost implicata, astazi, intr-un eveniment rutier, care a avut loc in apropierea pasarelei din municipiul Targu Jiu.

Ambulanta, implicata intr-un accident rutier

O ambulanta care transporta catre Spitalul Judetean Suceava un copil de 12 ani si pe mama sa a fost izbita frontal de o masina, transmite Digi 24.

O masina a politiei, aflata in misiune, implicata intr-un accident FOTO

Autospeciala politiei aflata in misiune a intrat cu viteza si s-a izbit de un alt autoturism. in urma impactului, autoturismul in care se afla si un bebelus a ricosat intr-un semafor.

O ambulanta a fost implicata intr-un grav accident in judetul Suceava. Opt oameni, dintre care doi paramedici, sunt raniti si au fost transportati la spital

O ambulanta care ducea la spital un copil bolnav, de 12 ani, si pe mama acestuia a fost implicata vineri dupa-amiaza intr-un grav accident rutier.

O ambulanta a fost implicata intr-un grav accident in judetul Suceava. Doi paramedici sunt raniti si au fost transportati la spital

O ambulanta care ducea la spital un copil bolnav, de 12 ani, si pe mama acestuia a fost implicata vineri dupa-amiaza intr-un grav accident rutier.

O tanara din judetul Vaslui a pierit intr-un accident in Cipru, in timp ce se afla in luna de miere

Tanara de 29 de ani care si-a pierdut viata intr-un accident cumplit produs in Cipru este originara din comuna vasluiana Berezeni.

O ambulanta SMURD a fost chemata la sediul DNA (VIDEO)

Joi a fost un periplu de la nume mari la DNA. Ioana Basescu, Elena Udrea si Dan Andronic s-au prezentat pentru a fi audiati intr-un dosar ce ar avea legatura cu finantarea campaniei electorale din.

Accident grav la iesirea din muncipiu, pe soseaua Braila - Focsani. Mama fostului comandant al IPJ Braila a decedat

Un grav accident de circulatie produs in urma cu putin timp pe soseaua Braila - Focsani, la doar doi kilometri de la iesirea din municipiul Braila s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea grava a alteia. Persoana decedata este mama fostului comandant al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, Mircea Vizitiu.

Accident grav la Arad. Doi morti: sot si sotie

Doua persoane din Arad au murit in urma unui accident rutier care a avut loc, joi dimineata, la iesirea din Pancita spre Siria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )