Libnet.ro
UNICEF

08:00

Amendamentele aduse Codului fiscal, adoptate de Comisia de buget din Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amendamentele aduse Codului fiscal, adoptate de Comisia de buget din Senat

Comisia de buget a Senatului a adoptat, ieri, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice de saptamana trecuta, printre acestea aflandu-se si reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Amendamentele la Codul Fiscal, ADOPTATE

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul Fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice.

Amendamentele la Codul Fiscal convenite de partide, adoptate de comisia de buget a Senatului

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA, la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017, transmit surse din presa.

Noua varianta a Codului Fiscal a trecut de Comisia de buget de la Senat

Modificarile aduse la Codul Fiscal au trecut, in unanimitate, de Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat.

Comisia de buget din Senat a adoptat amendamentele la Codul fiscal

Comisia de buget a Senatului a adoptat, luni, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, informeaza Mediafax. Printre amendamente se numara reducerea.

Comisia de buget a Senatului a adoptat amendamentele la Codul fiscal convenite de partide

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Victor Ponta: Masurile Codului Fiscal ar putea fi devansate

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa adoptarea Codului Fiscal de catre Senat, ca masurile Codului Fiscal al putea fi devansate. Astfel, supracciza si taxa pe stalp ar putea intra in vigoare inainte de 2017.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )