Libnet.ro
UNICEF

16:30

Amenintare cu bomba,la Palatul de Justitie din Iasi

Antena3 Antena3,
Amenintare cu bomba,la Palatul de Justitie din Iasi

Amenintare cu bomba,luni dimineata, la Palatul de Justitie din Iasi. Jandarmii au evacuat personalul institutiei, din cauza unei amenintari cu bomba, in urma unui apel anuntat la 112. Stire. continuă pe Antena3

Amenintare cu bomba,la Palatul de Justitie din Iasi. Specialistii pirotehnisti: A fost apel fals

Amenintare cu bomba,luni dimineata, la Palatul de Justitie din Iasi. Jandarmii au evacuat personalul institutiei, din cauza unei amenintari cu bomba, in urma unui apel anuntat la 112. Stire.

Alerta cu bomba la Palatul de Justitie din Iasi

ACTUALIZARE 11:28 A fost alarma falsa cu bomba la Palatul de Justitiei din Iasi. ------- *ACTUALIZARE 10:21 Un barbat a anuntat autoritatile ca un prieten de-ai lui a lasat o bomba la etajul 3 sau 4 din Palatul de Justitie. --------- Un barbat a sunat in aceasta dimineata la 112 si a anuntat ca o posibila bomba se afla in Palatul de Justitie din Iasi, potrivit Digi 24.

Cladirea Palatului de Justitie din Iasi, evacuata in urma unei alerte cu bomba

Cladirea Palatului de Justitie din Iasi a fost evacuata, luni dimineata, in urma unui apel la 112 prin care un barbat a anuntat ca in imobil ar fi amplasata o bomba. Politistii si pirotehnistii fac verificari, iar traficul rutier in centrul orasului este blocat.

Suedezii de la ENEA deschid un centru IT in proiectul Palas al lui Dascalu din Iasi si recruteaza 100 de specialisti

ENEA, companie suedeza specializata in solutii software pentru echipamente de retea, a deschis primul sau centru din afara Bucurestiului, in cladirea United Business Center UBC) 3 din ansamblul Palas Iasi, unde va recruta peste 100 de specialisti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )