Libnet.ro
UNICEF

08:00

Amenintari la adresa spitalului din SUA unde este tratat un american infectat cu Ebola

România Liberă România Liberă,
Amenintari la adresa spitalului din SUA unde este tratat un american infectat cu Ebola

Spitalului din SUA unde este tratat un american infectat cu Ebola si urmeaza sa fie internat un al doilea a primit mesaje de amenintare, conducerea intitutiei fiind intrebata de ce li s-a permis celor doi pacienti sa se intoarcaa in tara. continuă pe România Liberă

Mesaje de amenintare adresate unui spital din Atlanta, unde este tratat un american infectat cu Ebola si unde va fi primit un al doilea bolnav

Un spital dinAtlanta a devenit tinta mai multor amenintari dupa ce a acceptat tratatea unui american infectat cu Ebola, asteptand sa primesca si un al doilea bolnav, scrie Mediafax. SpitalulEmory.

Spitalul din SUA unde este tratat un american infectat cu Ebola a primit mesaje de amenintare

Spitalul din Atlanta unde este tratat unul dintre americanii infectati cu Ebola si care urmeaza sa il primeasca pe cel de-al doilea a cerut populatiei sa dea dovada de compasiune dupa ce a primit e-mailuri amenintatoare in care era intrebat de ce li s-a permis pacientilor sa se intoarca in SUA.

Ce importuri mai interzice Rusia: Bourbonul Kentucky Gentleman din SUA

Autoritatea de protectie a consumatorului din Rusia se pregateste sa interzica importurile de bourbon Kentucky Gentleman din SUA, inca un produs occidental pe lista de suspendari care au venit in urma sanctiunilor impuse de occident din cauza rolului Rusiei in criza din Ucraina, transmite Reuters.

Bursele din SUA si Canada au inchis in scadere

Principalii indici bursieri din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Discutie Obama-Putin: Criza din Ucraina nu este in interesul SUA si Rusiei

Presedintii Barack Obama si Vladimir Putin au convenit, intr-o discutie telefonica, ca actuala situatie din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesul Statelor Unite, anunta Kremlinul, potrivit AFP, relateaza Mediafax.

Un restaurant din SUA ofera reduceri de 15% persoanelor care se roaga in public

Un restaurant din Carolina de Nord le ofera clientilor o reducere de 15% daca se roaga in public. Marys Gourmet Diner ofera reducerea oricarei persoane care isi face timp sa aprecieze alimentele prin rugaciune inainte de a manca.

Bursele din SUA si Canada au inchis in scadere

Bursa din Statele Unite ale Americii si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de vineri in scadere.

Bursele din SUA si Canada au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Ministrul Apararii din Ucraina: Armata este aproape de victorie

Armata ucraineana este aproape de victorie in opera and tiunile impotriva insurgen and tilor din estul and tarii, a declarat ministrul apararii din Ucraina, Valeri Gheletei, intr-un interviu pentru BBC.

Obama si Putin au discutat telefonic: Cei doi au concluzionat ca situatia din Ucraina nu este in interesul niciunui stat

Situatia tensionata din Ucraina nu este nici in interesul Rusiei, nici in interesulSUA, au concluzionat, vineri, in urma unei convorbiri telefonice, presedintii Vladimir Putin si Barack Obama.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )