Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce amenzi vor primi comerciantii pentru practicile comerciale inselatoare sau agresive

România Liberă România Liberă,
Ce amenzi vor primi comerciantii pentru practicile comerciale inselatoare sau agresive

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede amenda de la 5. 000 la 100. 000 lei pentru comerciantii care aplica practici comerciale inselatoare sau agresive si interzice comercializarea alimentelor care au data limita de consum sau data durabilitatii minimale depasite, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Amenzi de la 5.000 la 100.000 lei pentru practici comerciale inselatoare sau agresive

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede amenda de la 5. 000 la 100. 000 lei pentru comerciantii care aplica practici comerciale inselatoare sau agresive si interzice comercializarea alimentelor care au data limita de consum sau data durabilitatii minimale depasite.

35 de refugiati maramureseni vor primi despagubiri pentru pierderea proprietatilor din Basarabia sau Bucovina de Nord

La nivel de judet Maramures au fost depuse pentru solutionare aproape 100 de dosare care fac referire la Legea 9/1998 si Legea 290/2003. Din cele 97 de dosare depuse, doar 35 au fost solutionate favorabil.

Sindicalistii si conducerea Azomures au cazut la pace. Salariatii vor primi 150 de lei in plus la salariu

Sindicatul Alternativa 2002 a decis astazi sa accepte oferta conducerii Azomures si nu va deschide conflictul de munca. Angajatii afiliati sindicatului vor primi 150 de lei la salariul de baza in plus ca si o prima pentru prezenta, la sfarsit de an de 650 de lei.

Doua femei care au fost schimbate la nastere, in urma cu 20 de ani, vor primi despagubiri in valoare de 400.000 de euro

Doua femei care au fost schimbate la nastere in urma cu 20 de ani vor primi 400. 000 de euro, potrivit unei decizii a unui tribunal din Franta, relateaza Reuters. Instanta din orasul Grasse a dispus ca spitalul privat responsabil de greseala sa plateasca cate 300. 000 de euro fiecarui parinte implicat si 60. 000 de euro pentru fiecare frate sau sora.

Doua femei schimbate la nastere in urma cu 20 de ani vor primi despagubiri in valoare de 400.000 euro

Doua femei care au fost schimbate la nastere in urma cu 20 de ani vor primi despagubiri de 400. 000 de euro, potrivit unei decizii a unui tribunal din Franta, relateaza Reuters. in momentul nasterii, ambele.

Franta: Doua femei schimbate la nastere in urma cu 20 de ani vor primi despagubiri in valoare de 400.000 euro

Doua femei care au fost schimbate la nastere in urma cu 20 de ani vor primi despagubiri de 400. 000 de euro, potrivit unei decizii a unui tribunal din Franta, relateaza Reuters. in momentul nasterii, ambele.

Disponibilizatii de la Oltchim isi vor primi banii cu prioritate, conform planului de reorganizare

Avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, ne-a declarat, in urma cu putin timp, ca datoriile combinatului catre salariatii disponibilizati in anul 2013 se ridica la circa 9 milioane de euro si ca reprezinta creante care vor fi platite cu prioritate, conform planului de reorganizare finalizat recent.

PSD si PC vor vota pozitiv pentru cererile de incuviintare a arestarii preventive si a urmaririi penale pentru Elena Udrea

Social-democratii si conservatorii au anuntat ca vor aviza favorabil solicitarile procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva si masurile de urmarire penala din cele trei dosare pe numele Elenei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )