Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un american a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear al SUA

Antena3 Antena3,
Un american a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear al SUA

Un fost angajat guvernamental din Statele Unite este acuzat ca a incercat sa sustraga a unor informatii clasificate despre arsenalul nuclear pentru a le vinde Chinei, anunta Departamentul american al Justitiei,. continuă pe Antena3

Un fost angajat guvernamental din SUA, pus sub acuzare dupa ce a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear

Un fost angajat guvernamental din Statele Unite ale Americii, care a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear, a fost pus sub acuzare, scrie Washington Post, citat de Mediafax. Charles Eccleston,.

SUA. Recompensa de zeci de milioane in schimbul unor informatii despre patru lideri SI

Guvernul Statelor Unite ofera recompense in valoare totala de 20 de milioane de dolari in schimbul unor informatii despre patru barbati pe care-i prezinta drept lideri ai gruparii Statul Islamic SI), ale caror.

SUA ofera o recompensa in schimbul unor informatii despre patru lideri SI. Ce valoare are recompensa

Guvernul Statelor Unite ofera recompense in valoare totala de 20 de milioane de dolari in schimbul unor informatii despre patru barbati pe care-i prezinta drept lideri ai gruparii teroriste Statul Islamic SI), ale caror nume au fost introduse pe o lista de suspecti cautati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )