Libnet.ro
UNICEF

01:05

O americanca a fost ranita in Karachi, in urma unui atentat terorist

Adevărul Adevărul,
O americanca a fost ranita in Karachi, in urma unui atentat terorist

O doctorita americanca a fost grav ranita joi in Karachi, in urma unei impuscaturi in cap intr-un atac terorist care se pare ca are legatura cu Statul islamic, potrivit declaratiilor politiei locale. continuă pe Adevărul

Mali: Cel putin trei persoane si-au pierdut viata in urma unui atentat sinucigas impotriva unei baze ONU

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranitein nortul statului Mali, intr-un atentat sinucigas asupra soldatilor ONU, potrivit anuntului facut de Misiunea ONU in Mali, informeaza AFP. Un.

UPDATE. Mehedinti: Doua persoane au murit si patru au fost ranite, in urma unui accident rutier

Sase persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs in judetul Mehedinti, dupa ce soferul unui microbuz, care a incercat sa evite un biciclist, a lovit un cap de pod, informeaza Mediafax.

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Liderul organizatiei Al-Qaida in Yemen a fost ucis in urma unui raid efectuat de o drona americana

Reteaua terorista Al-Qaida a anuntat ca liderul organizatiei din Yemen, Ibrahim al-Rubaish, a fost ucis intr-un raid aerian american, informeaza Associated Press. in varsta de 35 de ani, Ibrahim al-Rubaish a.

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau

O peroana a murit, iar alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau, informeaza B1 TV. Persoana care a decedat avea aproximativ 64 de ani si a fost gasita carbonizata de echipajele .

Somalia: Cel putin 15 morti, in urma unui atac comis de al-Shabab

Cel putin 15 persoane au fost ucise, marti, intr-un atac comis in interiorul unei cladiri guvernamentale din capitala Somaliei de catre membri ai gruparii islamiste al-Shabaab, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )