Libnet.ro
UNICEF

18:30

Americanii o pun la zid pe Simona Halep: A trecut de punctul maxim al carierei?

Online Sport Online Sport,
Americanii o pun la zid pe Simona Halep: A trecut de punctul maxim al carierei?

Presa de sport din SUA nu stie cum sa o priveasca pe Simona Halep, pornind de la declaratia acesteia ca nu are asteptari de la Wimbledon. Americanii cred ca este posibil ca jucatoarea din Romania sa fi trecut de punctul maxim al carierei si sa sfarseasca in mediocritate. continuă pe Online Sport

Simona Halep, cadere abrupta in clasamentul SI, inaintea Wimbledon. Americanii trag semnalul de ALARMA

Simona Halep, 3 WTA, a suferit o cadere abrupta in ultimele 3 luni in clasamentul SI Tennis Power Rankings. Perspectivele pentru romanca sunt unele negative, inaintea Wimbledon, ea fiind considerata outsider.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii luni, cu 6. 200 de puncte, informeaza wtatennis. com. Halep a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva.

Clasamentul WTA: Simona Halep, inca o saptamana pe locul 3 - Irina Begu, locul 30

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 6. 200 de puncte acumulate. De pe aceasta pozitie va incepe Simona turneul de la Wimbledon, competitie unde in 2014 a ajuns pana in semifinale. Irina-Camelia Begu este urmatoarea jucatoare din Romania din clasament: se afla pe 30.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 200 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com . La ultimul turneu la care a particpat, cel de la Birmingham, Simona Halep a ajuns in sferturile de finala.

Decizie radicala luata de Simona Halep: Constanteanca si-a concediat antrenorul

Simona Halep a renuntat la colaborarea cu actualul antrenor Victor Ionita, dupa rezultatele slabe inregistrate in ultimul timp, informeaza B1 TV. Simona se va pregati de acum inainte cu Daniel Dobre, cel care a.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Wimbledon

Simona Halep si Irina Begu se numara printre cele 32 de jucatoare cotate ca favorite la castigarea turneului de Mare Slem de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep, cap de serie numarul 3; Irina-Camelia Begu, favorita 29

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata, miercuri, cap de serie numarul 3 la Turneul de la Wimbledon, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, va fi favorita 29, scrie Mediafax. Tabloul.

Simona Halep are oficial doi antrenori, pe care ii poate da oricand afara

Simona Halep a intrerupt colaborarea cu Victor Ionita si va asistata la Wimbledon de doi antrenori, al caror nume a fost comunicat oficial de managerul ei, Virginia Ruzici.

Verdict crunt al presei americane pentru Simona Halep

Jurnalistii de la Sports Illustrated au facut o analiza a formei jucatoarelor considerate printre favoritele la castigarea prestigiosului trofeu. Este oficial, Simona Halep este in criza. Poate ca nu este una.

Simona Halep, criticata din nou de Ilie Nastase: Eu n-am avut antrenori, am avut prietene prin tribune

Desi a declarat ca nu va mai face nicio afirmatie referitoare la Simona Halep, Ilie Nastase nu s-a putut abtine totusi s-o mai intepe pe ocupanta locului trei din ierarhia WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )