Libnet.ro
UNICEF

21:00

Amna, despre atentatele de la 11 septembrie: Am crezut initial ca totul este un film!

ADPM ADPM,
Amna, despre atentatele de la 11 septembrie: Am crezut initial ca totul este un film!

Amna, interpreta hitului international Tell Me Why, isi aminteste ca atunci cand a vazut turnurile gemene in flacari, pe 11 septembrie 2011, a crezut ca la televizor este difuzat un film de actiune. Abia apoi a realizat ca totul este real si ca America a fost atacata. Continue reading . continuă pe ADPM

VIDEO Americanii comemoreaza 11 ani de la atentatele de la 11 septembrie, intr-o relativa sobrietate

Americanii comemoreaza marti 11 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene din New York, in care si-au pierdut viata aproape 3. 000 de oameni, intr-o relativa sobrietate care reflecta o forma relativa de impacare progresiva vizavi de aceasta tragedie, noteaza AFP. Atentatele, considerate cele mai sangeroase din istorie, despre care multi spun ca au schimbat lumea, au fost comise de 19 teroristi din reteaua al-Qaeda, care au deturnat patru avioane, lovind turnurile World Trade Center din New York si cladirea Pentagonului, situata in apropiere de Washington.

Indemnizatii pentru bolnavii de cancer cauzat de atentatele de la 11 septembrie.

Persoanele care s-au imbolnavit de cancer din cauza atentatelor din 11 septembrie 2001 de la New York vor putea primi indemnizatii pentru tratament, au anuntat autoritatile americane luni, inaintea comemorarii a 11 ani de la atacul terorist, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si: SUA. 11 ani de la atentatele care au SCHIMBAT lumea In iunie, Institutul american de igiena si sanatatea muncii a recomandat adaugarea a catorva zeci de tipuri de cancer pe lista bolilor legate de atentatele .

FOTO: Dezastrul care a schimbat lumea. Vezi fotografii socante de la 11 septembrie 2001!.

Americanii comemoreaza, marti, 11 ani de la atentatele din 11 septembrie comise la New York si Washington. Cei 19 atacatori care au planuit atacurile timp de cativa ani au capturat, simultan, patru avioane de pasageri cu intentia de a lovi patru simboluri majore ale Americii si de a ucide cat mai multi oameni posibil, relateaza The Atlantic. Citeste si FOTO: Cum arata DISTRUGATOARELE americane care i-au enervat pe RUSI Trei dintre avioane au ajuns la tinta, in timp ce al patrulea s-a .

11 SEPTEMBRIE. Familiile victimelor considera Ground Zeroun loc sacru, marele ...

La 11 ani de la atentatele de la 11 septembrie care au facut aproape 3. 000 de morti la New York, unele tensiuni au aparut in ultimele luni la Ground Zero intre familiile victimelor, care considera acesta un loc sacru, si marele public, mai inclinat sa intoarca pagina tragicului eveniment, relateaza AFP, scrie Agerpres. La locul memorialului deschis anul trecut pentru a marca locul exact unde se aflau turnurile gemene, politia, agenti de securitate si ghizi voluntari vegheaza la respectarea .

Americanii comemoreaza atentatele din 11 septembrie. VEZI IMAGINI LIVE DE LA CEREMONIE

Fortele americane risca o infrangere totala in Afganistan si americanii sunt in pericol peste tot in lume. Acesta este avertismentul emis de talibani cu o zi inainte de comemorarea atentatelor de la 11.

Tragedia de la 11 septembrie, profetizata de un preot roman. S-au implinit 11 ani de la schimbarea lumii

Astazi se implinesc 11 ani de la cel mai grav atac asupra Statelor Unite, dupa cel de-al doilea razboi mondial. La Casa Alba va fi pastrat un moment de reculegere la ora la care a fost lovit primul turn de la.

Emisiunea din data de Marti, 11 Septembrie 2012

Emisiunea din data de Marti, 11 Septembrie 2012

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, marti 11 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene deschid in scadere

10:59 Actiunile europene au deschis in scadere sedinta de marti, investitorii asteptand decizia Curtii Constitutionale din Germania privind fondul de salvare al zonei euro din aceasta saptamana, informeaza Reuters.

Emisiunea din data de Marti, 11 Septembrie 2012

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )