Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amnistie fiscala pentru aberatia legala din cauza careia mii de romani s-au trezit datori la Fisc pentru venituri de un leu

Adevărul Adevărul,
Amnistie fiscala pentru aberatia legala din cauza careia mii de romani s-au trezit datori la Fisc pentru venituri de un leu

Executivul va anula datoriile catre Fisc pentru cei somati sa plateasca contributii de sanatate de sute de lei pentru venituri din investitii chiar si de un leu, pentru sumele obtinute din diurne, din drepturi de autor sau din activitatea de persoana fizica autorizata. continuă pe Adevărul

Amnistie fiscala pentru aberatia legala

Executivul va anula datoriile catre Fisc pentru cei somati sa plateasca contributii de sanatate de sute de lei pentru venituri din investitii chiar si de un leu, pentru sumele obtinute din diurne, din drepturi de autor sau din activitatea de persoana fizica autorizata.

Gabriela Szabo: Guvernul are bani pentru sala polivalenta, dar constructia intarzie din cauza contestatiilor

Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului si Sportului, sustine ca Guvernul are disponibile fondurile pentru sala polivalenta din cadrul Complexului Sportiv National Lia Manoliu, dar lucrarile sunt intarziate din cauza contestatiilor facute la licitatia de.

Gabriela Szabo: Guvernul are fondurile necesare pentru sala polivalenta. Lucrarile intarzie din cauza contestatiilor la licitatii

Guvernul are fondurile pentru sala polivalenta din cadrul Complexului Sportiv National Lia Manoliu, dar lucrarile sunt intarziate din cauza contestatiilor facute la licitatia de acordare a contractului de.

Veniturile Romgaz au scazut cu 5,5%, din cauza cererii mai mici pentru gaze in industrie

Veniturile din exploatare ale producatorului de gaze naturale Romgaz Medias SNG) au scazut cu 5,56% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada din 2014, la 1,286 miliarde lei, din cauza diminuarii cererii de gaze, in special in sectorul producerii de ingrasaminte chimice, potrivit raportului trimestrial cu rezultatele companiei in primele trei luni ale anului.

Veniturile Romgaz au scazut la trei luni din cauza cererii mai mici pentru gaze in industrie

Veniturile din exploatare ale producatorului de gaze naturale Romgaz Medias SNG) au scazut cu 5,5% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada din 2014, la 1,28 miliarde lei, din cauza diminuarii cererii de gaze, in special in sectorul producerii de.

Milioane de sirieni traiesc in zone cu risc ridicat din cauza armelor explozive

Circa 5,1 milioane de sirieni locuiesc in zone cu risc ridicat din cauza armelor explozive, dintre care unele nu sunt detonate si reprezinta o amenintare pentru viata locuitorilor ani de zile, a informat.

Soldati rusi demisioneaza din cauza conflictului din Ucraina

Niste soldati rusi parasesc armata din cauza conflictului din Ucraina, afirma activisti pentru drepturile omului si unii dintre acesti militari, citati de Reuters.

Cristiano Ronaldo a donat 7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal

Cristiano Ronaldo a donat sapte milioane de euro pentru victimele cutremului din Nepal, scrie Digi Sport. Fotbalistul de la Real Madrid spera, ca prin gestul sau, sa dea un exemplu si altor jucatori si oameni din.

Primul interviu al Elenei Udrea de la iesirea din inchisoare: Este o realitate faptul ca arestul, fie el preventiv, fie in penitenciar, te schimba foarte mult psihologic si din cauza lipsei conditiilor minime, mai ales pentru femei

Este o realitate faptul ca arestul, fie el preventiv, fie in penitenciar, te schimba foarte mult psihologic si din cauza lipsei conditiilor minime, mai ales pentru femei, a declarat Elena Udrea, in cadrul.

Primul interviu al Elenei Udrea de la iesirea din inchisoare: Este o realitate faptul ca arestul, fie el preventiv, fie in penitenciar, te schimba foarte mult psihologic si din cauza lipsei conditiilor minime, mai ales pentru femei (VIDEO)

Este o realitate faptul ca arestul, fie el preventiv, fie in penitenciar, te schimba foarte mult psihologic si din cauza lipsei conditiilor minime, mai ales pentru femei, a declarat Elena Udrea, in cadrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )