Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ana Birchall despre vizita lui Blair: in calitate de secretar interntional al PSD era o obligatie profesionala

România Liberă România Liberă,
Ana Birchall despre vizita lui Blair: in calitate de secretar interntional al PSD era o obligatie profesionala

Deputatul PSD Ana Birchall a afirmat luni ca in calitate de secretar international al PSD era obligata in privinta organizarii unor evenimente si a precizat ca nu are nicio calitate in dosarul referitor la vizita la Bucuresti a fostului premier britanic Tony Blair. continuă pe România Liberă

Ana Birchall, despre vizita lui Blair: In calitate de secretar interntional al PSD, era o obligatie profesionala

Deputatul PSD Ana Birchall a afirmat, luni, ca in calitate de secretar international al PSD era obligata in privinta organizarii unor evenimente si a precizat ca nu are nicio calitate in dosarul referitor la vizita la Bucuresti a fostului premier britanic Tony Blair, scrie Agerpres.

Nu am cerut bani; merg cu toata increderea in fata magistratilor

ACTUALIZARE 21:29 Ana Birchall despre vizita lui Blair: in calitate de secretar interntional al PSD era o obligatie profesionala Deputatul PSD Ana Birchall a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca in calitate de secretar international al PSD era obligata in privinta organizarii unor evenimente si a precizat ca nu are nicio calitate in dosarul referitor la vizita la Bucuresti a fostului premier britanic Tony Blair.

Ana Birchall promite ca va vota pentru conversia la curs istoric

Imprumutatii in franci elvetieni CHF) au convins-o pe Ana Birchall, deputat PSD, sa voteze pentru amendamentul depus de deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir la proiectul legislativ privind conversia creditelor in valuta.

AFP, despre vizita in Romania a presedintelui Hollande: in ochii Frantei, Romania se diferentiaza de alte state din Europa Centrala, precum Ungaria sau Slovacia

Presedintele francez, Francois Hollande, se va afla marti in vizita de stat in Romania, cu trei zile inainte de summitul european care va avea loc la Bratislava, relateaza Le Revenu, citand AFP, transmite Mediafax.

AFP despre vizita lui Hollande: Pentru Paris, relatia cu Romania este un exemplu al Europei pe care o vrem pentru maine

Agentia de presa franceza AFP anunta luni vizita presedintelui Francois Hollande la Bucuresti, precizand ca Parisul considera relatia dintre Franta si Romania drept un exemplu al Europei pe care o vrem pentru maine: o Europa a investitiilor, o Europa a cresterii economice orientate spre tehnologiile de viitor, o Europa a securitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )