Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANAF declanseaza operatiunea Mercur privind comertul online nefiscalizat

Hotnews Hotnews,
 ANAF declanseaza operatiunea Mercur privind comertul online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, o actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite: in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. continuă pe Hotnews

Cum ia ANAF la puricat internetul: ce e operatiunea Mercur si de ce are loc acum

ANAF a demarat operatiunea Mercur, prin care-si propune sa ia la puricat internetul. Momentul ales nu e intamplator, sustin inspectorii Fiscului. Din cand in cand, ANAF mai vine cu cate o.

ANAF a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur. Este cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din.

Inspectorii ANAF Antifrauda au declansat cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite, in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale, a anuntat astazi institutia.

ANAF DESFASOARA CEA MAI AMPLA INVESTIGATIE IN ZONA COMERTULUI ONLINE Comertul online cu marfuri contrafacute s-a intensificat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite, in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale. Anunta ANAF printr-un comunicat de presa.

Antifrauda a declansat cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din comertul electronic nefiscalizat, urmare a extinderii acestui tip de acte de comert si a numarului foarte mare de sesizari primite, in special pentru nereguli privind imposibilitatea de a beneficia de garantie in lipsa documentelor fiscale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )