Libnet.ro
UNICEF

18:00

ANAF ar fi pus sechestru pe averea lui Gruia Stoica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANAF ar fi pus sechestru pe averea lui Gruia Stoica

UPDATE 10:25: Gruia Stoica: Nu am nciun cont blocat * ANAF infirma zvonurile aparute in presa Omul de afaceri Gruia Stoica ne-a spus ca nu are niciun cont blocat de catre Fisc si ca are toate platile catre buget la zi. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF ar fi pus sechestru pe averea lui Gruia Stoica

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ar fi pus sechestru pe conturile si firmele lui Gruica Stoica, potrivit unor surse ANAF, citate de Antena 3.

UPDATE Fiscul a pus sechestru pe averea lui Gruia Stoica, castigatorul licitatiei pentru CFR Marfa. ANAF infirma informatia

Averea omului de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, a fost pusa sub sechestru la finele lunii iunie, au declarat surse din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), potrivit sursazilei. ro. ANAF a informat insa aceasta informatie.

Fiscul a pus sechestru pe averea lui Gruia Stoica, castigatorul licitatiei pentru CFR Marfa

Averea omului de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, a fost pusa sub sechestru la finele lunii iunie, au declarat surse din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), potrivit sursazilei. ro.

Fiscul din Romania a pus sechestru pe bunurile si conturile firmei ce a modernizat trenurile moldovenesti

Averea milionarului roman Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), compania care a modernizat patru trenuri din dotarea Cailor Ferate din Moldova CFM), a fost pusa sub sechestru la finele lunii iunie, au declarat surse din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), anunta portalul sursazilei. ro.

Gruia Stoica: Nu a fost pus sechestru pe niciun cont si pe niciun bun al meu.

Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman, a declarat luni, pentru Mediafax, ca niciun cont si niciun bun al sau nu au fost puse sub sechestru in dosarul privind privatizarea firmei Transbordare Vagoane Marfa Iasi, aflat in lucru la DIICOT Iasi. Niciun cont si niciun bun nu a fost pus sub sechestru, a spus proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), dupa ce in presa au aparut informatii ca averea lui a fost pusa sub sechestru de la sfarsitul lunii iunie. Directia de Investigare a .

Gruia Stoica: Nu a fost pus sechestru pe niciun cont si pe niciun bun al meu

Proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), Gruia Stoica, a declarat, luni, ca niciun cont si niciun bun al sau nu au fost puse sub sechestru in dosarul privind privatizarea firmei Transbordare Vagoane Marfa.

Grampet Service si Transbordare Vagoane-Marfa, firme din grupul Grampet, controlat de Gruia Stoica, se aflau in procedura de executare silita la 30 iunie 2013

Grampet Service si Transbordare Vagoane-Marfa, firme membre ale grupului Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, aveau la data de 30 iunie 2013 obligatii restante la bugetul de stat in valoare de 463082 lei, iar impotriva lor s-a inceput procedura de executare silita, arata datele de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Fiscul a anuntat luni ca Grup Feroviar Roman GFR), firma care a castigat licitatia pentru CFR Marfa, nu figureaza cu sechestre instituite, conturi blocate si nici pe lista datornicilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )