Libnet.ro
UNICEF

15:00

ANAF ramburseaza cea mai mare valoare a TVA din 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANAF ramburseaza cea mai mare valoare a TVA din 2013

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in luna decembrie, 1. 565,02 milioane de lei, cea mai mare valoare a taxei pe valoarea adaugata TVA) din acest an, anun and ta un comunicat remis astazi redac and tiei. continuă pe Ziarul Bursa

CEA MAI MARE ambarcatiune din lume este mai mare decat Empire State Building

Cea mai mare ambarcatiune din lume se numeste Prelude si tocmai a plecat din Coreea de Sud. Aceasta are circa 480 de metri lungime si este ceva mai mare decat Empire State Building, una dintre cele mai inalte.

Cresterea economica e cea mai mare din 2008 incoace, dar nu se simte

Cresterea economica din acest an va fi cea mai mare din ultimii cinci ani, dar nu se simte in economie, considera Cristian Ionescu, country manager la Expense Reduction Analysts.

Heidi, Santal si Zewa, marcile in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere

Heidi detine prima pozitie printre marcile de bunuri de larg consum in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere, fiind urmata de Santal si Zewa, conform studiului GfK National Brands and Private Labels Drivers.

ANAF va rambursa in decembrie TVA de 1,56 miliarde lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat miercuri ca va rambursa in decembrie TVA de 1,56 miliarde lei, cea mai mare valoare lunara din acest an, scrie Mediafax .

Cel mai mare actionar bancar din Romania, scos la tabla de BCE.

Campioanele creditelor neperformante din Austria detin subsidiare importante in Romania. Erste, Raiffeisen sau UniCredit, alaturi de alte trei banci austriece administreaza, in total, credite cu probleme de peste 35 de miliarde euro. Ele au intrat in vizorul Bancii Centrale care va desfasura o ampla testare a celor mai mari banci din Europa. Un numar de sase mari banci austriece vor fi incluse in viitoarele teste de stres derulate de Banca Central-Europeana, arata cotidianul austriac. Erste .

Gerul pune stapanire pe Romania. A fost inregistrata cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta valoare termica din tara, de minus 20 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, in conditiile in care in ultimele trei zile in zona a nins.

Este cea mai mare transformare fizica pe care a reusit-o chirurgia estetica. Acum nu mai arata decloc asa

Visul ei a fost mereu sa arate ca papusile pe care le avea in colectia ei de cand era copil. Asa ca a strans bani, iar vizita la medicul estetician a fost un vis devenit realitate. Viata ei s-a transformat.

FOTO: Militari Residence Wellness, cel mai mare club de wellness din Bucuresti.

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, a inaugurat cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4. 600 mp. Militari Residence Wellness include cea mai mare piscina interioara de 800 mp, doua piscine pentru copii, sali de aerobic si fitness, saloane pentru masaj si kinetoterapie, sauna, apartamente cu jacuzzi si sauna private, jacuzzi si cabinete de nutritie, scanare si evaluare metabolica. Clubul isi propune sa se .

Euro, in cea mai lunga perioada de apreciere din ultimul an

Moneda unica europeana a crescut ieri, pe pietele externe, pentru a sasea zi la rand, raportat la dolar, aceasta fiind cea mai lunga perioada de avans din ultimul an.

Euro, in cea mai lunga perioada de apreciere din ultimul semestru

Moneda unica europeana a crescut pe pietele externe, in intervalul 2-6 decembrie, pentru a patra saptamana consecutiv, raportat la dolar, aceasta fiind cea mai lunga perioada de apreciere consemnata de euro din iunie pana in prezent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )