Libnet.ro
UNICEF

21:00

ANALIZA: Cele mai mari proiecte de birouri care vor fi livrate in 2016 in Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANALIZA: Cele mai mari proiecte de birouri care vor fi livrate in 2016 in Capitala

Anul 2016 va aduce o explozie a numarului de proiecte de birouri care urmeaza sa fie livrate pe piata, cu suprafete care vor depasi sute de mii de metri patrati. continuă pe Wall-Street Ro

Ce s-a ales de cursele de cai: atunci si acum, o comparatie facuta in Braila, unde pe vremuri exista unul dintre cele mai mari hipodromuri din Romania

Daca in urma cu o suta de ani Braila se mandrea cu unul dintre cele mai mari hipodromuri din tara, unde cursele de cai erau urmarite de domni spilcuiti si doamne si domnisoare cochete, acum sportul hipic isi mai face loc doar in intreceri improvizate pe la marginea satelor din judet, intr-o atmosfera ce miroase a saracie, pe fundal de manele.

Bucurestiul, pe locul 5 in topul mondial privind blocajele de trafic

Bucurestiul ocupa locul cinci in topul mondial al oraselor cu cele mai mari blocaje rutiere, potrivit unui studiu recent. Concret, la o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a intregistrat 103 ore de intarziere intr-un an.

Cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015, premiati de catre Primaria Oradea. Ce sume s-au dus catre bugetul local

In cadrul galei Antreprenor pentru Oradea, Primaria Oradea a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015. Evenimentul a avut loc in sala Traian Mosoiu. Au fost premiate primele zece companii care au platit cele mai mari sume la bugetul local in anul 2015, o companie care a realizat cea mai mare investitie in Oradea anul trecut, precum si trei firme si o fundatie care au sponsorizat diferite activitati in oras.

Top mondial al celor mai mari blocaje rutiere urbane: Bucuresti - locul 5, cu intarzieri de 103 ore pe an

Capitala Romaniei se afla pe locul 5 in intr-un top mondial al oraselor cu cele mai mari probleme de trafic rutier. La o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a inregistrat 103 ore de intarziere intr-un an, fiind devansat doar de Instanbul 110 ore), Mexico City 110 ore), Moscova 109 ore) si St. Petersburg 104 ore), se arata intr-un studiu realizat de TomTom, citat de Statista. com.

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de.

Ruxandra Ion, despre planurile de relansarea ale Euforia TV: Am mai multe proiecte de seriale, telenovele si filme

Ruxandra Ion 59 de ani) pregateste mai multe proiecte la Euforia TV si are in vedere realizarea unor seriale cu actori cu care a mai lucrat. Televiziunea Euforia TV urmeaza sa fie relansata in jurul datei de 8 martie.

FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Automobilele americane Chrysler erau unele dintre cele mai populare masini care circulau in Romania, in perioada interbelica.

Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Cele mai puternice zodii feminine. Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata.

Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii din UE

Datoria guvernamentala a statelor din UE a scazut de la 87,7% din PIB in perioada aprilie-iunie 2015 la 86% din PIB in trimestrul trei din 2015, Romania figurand pe locul cinci in topul statelor membre UE cu cele mai mici datorii publice raportate la PIB.

Cele mai vandute opere de Mihai Eminescu

Cele mai vandute opere scrise de Mihai Eminescu au fost selectiile de poezii, urmate de selectiile de basme si de operele individuale, precum La Steaua si Fat-Frumos din Lacrima, potrivit datelor pe 2015 oferite de eMag, cel mai mare retailer online din Romania.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )