Libnet.ro
UNICEF

17:16

ANALIZA Masina electrica in 2021. Unde incarc? Cat costa?

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Masina electrica in 2021. Unde incarc? Cat costa?

Infrastructura de incarcare pentru automobile electrice a ajuns la o oarecare maturitate in 2021, in Romania. Cei care utilizeaza o masina electrica au la dispozitie statii mai multe ca niciodata. E drept, incarcarile gratuite aproape au disparut complet, iar preturile pentru 1 kWh sunt de la simplu la triplu. Iata o radiografie a infrastructurii de incarcare pentru masini electrice in Romania, in 2021. continuă pe Hotnews

Cat costa campania nationala de vaccinare. Premierul Florin Citu: Nu ai cum sa stii care e suma finala Daca va fi peste estimarile noastre, vom aloca acei bani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a sustinut sambata o conferinta de presa la Palatul Victoria, in timpul careia a fost intrebat cat costa campania nationala de vacicnare si mai ales daca ea a fost introdusa in.

Cat ar trebui sa coste, de fapt, o masina electrica: ce pret isi permit romanii

Odata ce cota de piata a masinilor electrice a inceput sa creasca si-n Romania, au loc discutii legate de pretul corect al unui astfel de autoturism. Iar specialistii vin cu estimari.

Dacia de senzatie care face de ras pana si un BMW. Are tractiune spate si secretul e la motor

Dacia, in timpul comunismului, a fost o masina cel mult onorabila pentru cat costa. Din fericire, sunt oameni pasionati care iau masini banale si le transforma intr-unele de senzatie. Asa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )