Libnet.ro
UNICEF

10:00

Analiza Rl: De ce dispar dinozaurii politici

România Liberă România Liberă,
Analiza Rl: De ce dispar dinozaurii politici

Mai multi parlamentari sau alesi locali si-au anuntat retragerea din politica in cursul acestui an. Unii s-au retras in urma anchetelor DNA, altii au facut un pas inapoi sperand sa revina. continuă pe România Liberă

Mai multi jihadisti ai Statului Islamic au intrat in Europa dandu-se drept refugiati

Un numar de 17 jihadisti ai organizatiei Stat Islamic SI) s-au dat drept refugiati pentru a intra in Europa, insa cei mai multi dintre ei au murit de atunci sau se afla in inchisoare, a declarat ieri seful serviciului de informatii interne german BfV), Hans-Georg Maassen, intr-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung FAZ), relateaza AFP.

Cei mai multi dintre imigrantii europeni stabiliti in Germania sunt romani

Imigratia din tari ale Uniunii Europene UE) a atins anul trecut un nivel record in Germania, cu peste 685. 000 de persoane, cei mai multi fiind romani, polonezi si bulgari, care s-au instalat pe teritoriul german in numar foarte mare, noteaza sambata cotidianul Die Welt, citand statistici oficiale, informeaza AFP .

Eurostat: Cei mai multi ingineri sunt romani. Tara noastra este pe primul loc in UE

Cei mai multi romani sunt ingineri, unul din cinci absolventi de facultate din Romania a studiat ingineria, tara noastra avand cea mai mare pondere a inginerilor din Uniunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )