Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ancelotti, al doilea antrenor din istorie care castiga Liga Campionilor de trei ori

România Liberă România Liberă,
Ancelotti, al doilea antrenor din istorie care castiga Liga Campionilor de trei ori

Antrenorul italian Carlo Ancelotti a egalat recordul lui Bob Paisley, care reusea sa castige Liga Campionilor de trei ori. Ancelotti si-a trecut in palmares al trei titlu de campion al Europei, acesta fiind si cel de-al zecelea din istoria lui Real Madrid. continuă pe România Liberă

Carlo Ancelotti a intrat in istorie - Al doilea antrenor care castiga Liga Campionilor de trei ori

Italianul Carlo Ancelotti a devenit al doilea antrenor din istorie care castiga Liga Campionilor de trei ori, dupa ce a condus Real Madrid la trofeul de sambata seara, dar si pe AC Milan in 2003 si 2007, informeaza uefa. com.

UPDATE: eBay, tinta celui mai mare atac informatic din istorie 150; sute de milioane de conturi compromise

Toate conturile celei mai mari platforme de licitatii online din lume, eBay, au fost afectate intr-un atac cibernetic fara precedent, cel mai masiv din istorie, au avertizat oficialii companiei. Anterior, numarul conturilor afectate nu era cunoscut,.

Teparul din Neamt, care a luat zeci de mii de euro de la oameni, spunandu-le ca-i ajuta sa ia locuinte ANL, trimis in judecata

Teparul din Neamt, Marius Adrian Corfu, cel care a luat zeci de mii de euro de la mai multi oameni, asigurandu-i ca-i va ajuta sa obtina locuinte ANL, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta in forma continuata 17 acte matriale). Corfu a fost arestat in lipsa deoarece, in 2009, a fugit cu banii oamenilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )