Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ancheta FBI. Romani arestati pentru frauda electronica, spalare de bani si falsificare ...

România Liberă România Liberă,
Ancheta FBI. Romani arestati pentru frauda electronica, spalare de bani si falsificare ...

Sase cetateni romani au fost arestati, miercuri, in cadrul destructurarii unei retele de fraude pe Internet in valoare de peste trei milioane de dolari, bani furati de la utilizatorii unor site-uri americane, a anuntat ministerul de Justitie din SUA, informeaza digi24. ro. Cei sase romani, precum si un albanez aflat deja in arest, cu varste cuprinse intre 30 si 43 de ani, sunt inculpati pentru frauda electronica, spalare de bani si falsificarea pasapoartelor in Statele Unite, tara care . continuă pe România Liberă

Sase romani au fost arestati pentru frauda electronica majora in Statele Unite

Sase cetateni romani au fost arestati miercuri in urma dezmembrarii unei retele care insela pe internet cumparatorii mai multor site-uri americane, a anuntat Ministerul Justitiei. Frauda se ridica la peste trei milioane de dolari, informeaza AFP.

Sase romani, arestati in SUA pentru fraude pe Internet. Pagubele se ridica la 3 milioane de dolari

Sase romani au fost arestati miercuri de autoritatile americane. Romanii au fost inculpati pentru frauda pe Internet in valoare de peste trei milioane de dolari. Banii au fost furati de la utilizatorii unor.

Trader, arestat pentru frauda in tranzactii cu actiuni Apple

Un fost broker al companiei Rochdale Securities a fost arestat de agenti FBI in SUA si acuzat de frauda pentru ca a incercat sa profite personal de pe urma unor achizitii de actiuni Apple in valoare de peste 1 miliard de dolari, cumparate din banii companiei.

Sase romani, arestati in SUA pentru fraude on-line

Sase romani au fost arestati ieri de autoritatile americane, relateaza sursele de presa.

PEDEPSE GRELE pentru frauda electorala. Vezi ce risti.

Alegatorii care introduc in urna mai multe buletine de vot sau utilizeaza un act fals la alegerile parlamentare din 9 decembrie risca pedepse cu inchisoarea, conform legii privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale si alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat in anul 2012. Aceeasi lege precieaza ca distrugerea, deteriorarea, murdarirea, acoperirea prin scriere sau in orice mod a listelor electorale, afisarea listelor electorale, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )