Libnet.ro
UNICEF

11:00

ANCHETA de la REFERENDUM continua: 18 sefi de sectii de votare, URMARITI PENAL - Vezi de ...

România Liberă România Liberă,
ANCHETA de la REFERENDUM continua: 18 sefi de sectii de votare, URMARITI PENAL - Vezi de ...

Ancheta de la referendum continua. Potrivit unui nou comnicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), 18 de sefi de sectii de votare din judettul Olt sunt urmariti penal. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au inceput urmarirea penala impotriva a 18 presedinti de sectii de votare din Olt, precum si fata de alte sase persoane, acuzate ca au falsificat semnaturi la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, din data de 29 iulie. continuă pe România Liberă

ANCHETA de la REFERENDUM continua: Zeci de sefi de sectii de votare, URMARITI PENAL - Vezi ...

Ancheta de la referendum continua. Potrivit unui nou comnicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), zeci de sefi de sectii de votare din judettul Olt sunt urmariti penal. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au inceput urmarirea penala impotriva a 18 presedinti de sectii de votare din Olt, precum si fata de alte sase persoane, acuzate ca au falsificat semnaturi la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, din data de 29 iulie.

ANCHETA de la REFERENDUM continua: Zeci de sefi de sectii de votare, URMARITI PENAL.

Ancheta de la referendum continua. Potrivit unui nou comnicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), zeci de sefi de sectii de votare din judettul Olt sunt urmariti penal. Persoanele sunt acuzate ca au falsificat semnaturi la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, din data de 29 iulie. Potrivit datelor oferite de Parchet, au fost fraudate intre 10 si 78 de voturi per sectie. In continuarea cercetarilor intr-un dosar avand ca obiect .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )