Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ancheta Rise Project: Klaus Iohannis, diferenta de 115.000 euro intre venituri si averea declarata. Raspunsul presedintelui

România Liberă România Liberă,
Ancheta Rise Project: Klaus Iohannis, diferenta de 115.000 euro intre venituri si averea declarata. Raspunsul presedintelui

Intre averea declarata de presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, in perioada 2005-2008, si sumele din contractele incheiate de el exista o diferenta de 115. 000 de euro, potrivit Rise Project. continuă pe România Liberă

Ancheta Rise Project: Klaus Iohannis, diferenta de 115.000 euro intre venituri si averea declarata

Intre averea declarata de presedintele Klaus Iohannis si sotia lui, in perioada 2005-2008, si sumele din contractele incheiate de el exista o diferenta de 115. 000 de euro, potrivit Rise Project.

Rise Project: Familia Iohannis nu si-a declarat corect in declaratiile de avere chiriile incasate

RISE Project a descoperit o diferenta de 115. 000 de euro intre veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat in declaratiile de avere, in perioada 2005-2008, si sumele prezente in contractele pe care le-a semnat pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare. Astfel, din contracte reiese ca, in perioada invocata, Iohannis a incasat chirii in valoare de 150. 000 de euro. In acelasi timp, in declaratiile de avere, acesta a consemnat venituri totale din chirii de doar 35. 000 de euro.

Precizari ale Administratiei Prezidentiale dupa ce Rise Project a scris ca familia Iohannis nu si-ar fi declarat corect veniturile din chirii: Toate veniturile au fost mentionate in declaratiile de avere, orice alta modalitate de calcul constituie o spec

Toate veniturile obtinute de Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, din inchirierea imobilelor detinute in proprietate si coproprietate se regasesc integral in declaratiile de avere depuse. Nu exista nicio suma provenita din chirii care sa nu fi fost declarata din 2004 pana in prezent, arata Administratia Prezidentiala intr-un comunicat, la scurt timp dupa ce site-ul de investigatii jurnalistice RISE Project a scris despre o presupusa diferenta de 115. 000 de euro intre veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat in declaratiile de avere, in perioada 2005-2008, si sumele prezente in contractele pe care le-a semnat pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare.

Rise Project: Diferente intre veniturile din chirii declarate de Iohannis si cele din contracte

Intre veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat in declaratiile de avere, in perioada 2004-2007, si sumele care figureaza in contractele semnate pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare este o diferenta de 115. 000 de euro,.

Rise Project: intre 2004 si 2007, Klaus Iohannis a semnat contracte de chirie pe cu totul alte sume decat cele pe care le-a consemnat in declaratia de avere

Veniturile din chirii trecute de Klaus Iohannis in declaratiile de avere, in perioada 2004-2007, nu corespund cu sumele care figureaza in contractele semnate pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare.

Administratia Prezidentiala, prima reactie in scandalul averii lui Klaus Iohannis

Administratia Prezidentiala spune, reactionand fata de informatiile publicate de Rise Project privind sumele din chirii care nu ar fi fost declarate de Klaus Iohannis, ca toate veniturile obtinute de.

RISE Project: Control la Schweighofer: trafic de lemn si fraude cu certificate verzi

Principalii furnizori ai companiei Holzindustrie Schweighofer, identificati de RISE Project in urma cu patru luni, se regasesc in rapoartele de control ale Ministerului Mediului. Din aceste documente, trimise de minister catre procurori, reiese ca inspectorii de la Mediu ii suspecteaza pe furnizorii romani ai corporatiei austriece ca pun la dispozitia acesteia material lemnos fara provenienta legala, printr-o filiera care implica angajati ai Romsilva si reprezentanti din teritoriu ai Schweighofer.

Presedintele Klaus Iohannis scade in increderea populatiei

A inceput sa scada increderea romanilor in presedintele Klaus Iohannis. Conform datelor celui mai recent sondaj CSCI, Klaus Iohannis continua sa fie personalitatea politica in care romanii au cea mai mare.

Dan Andronic: Romania lucrului bine facut a ramas doar un slogan de campanie. Klaus Iohannis a devenit presedinte peste o tara pe care nu are de gand sa o conduca

Jurnalistul Dan Andronic vorbeste intr-un editorial despre scaderea increderii romanilor in Klaus Iohannis. Potrivit unui sondaj recent, presedintele a ajuns la cea mai scazuta cota de incredere, pierzand 22.

Klaus Iohannis conduce in topul increderii, desi a scazut 19 procente fata de decembrie

Presedintele Klaus Iohannis continua, in luna august, sa fie personalitatea politica in care romanii au cea mai mare incredere - 59%, dar scade cu 19 procente fata de decembrie 2014, cand avea 78%, arata un sondaj CSCI publicat de site-ul infopolitic. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )