Libnet.ro
UNICEF

10:30

Anchor Grup investeste 10 milioane euro in modernizarea Plaza Romania

România Liberă România Liberă,
Anchor Grup investeste 10 milioane euro in modernizarea Plaza Romania

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, investeste 10 milioane de euro in renovarea Plaza Romania, ca parte a unei strategii prin care urmareste modernizarea si repozitionarea centrului comercial pe piata mall-urilor de proximitate. continuă pe România Liberă

FOTO Mii de biciclisti pedaleaza in semn de protest prin Capitala: Vrem sa recuperam paguba de 10 milioane de euro, bani folositi pentru pistele declarate neconforme

Peste 1. 000 de bucuresteni s-au adunat in Parcul Herastrau din Capitala si au pornit pe doua roti intr-un protest de amploare organizate de ONG-urile care sustin amplasarea pistelor pentru biciclete pe carosabil. Primaria Capitalei a anuntat ca marsul pe doua roti nu este autorizat, insa participantii au delcrat ca este cat se poate de legal.

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9. 601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro +7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10. 000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

FOTO Mii de biciclisti pedaleaza in semn de protest: Vrem sa recuperam paguba de zece milioane de euro, bani folositi pentru pistele neconforme

Peste 1. 000 de bucuresteni s-au adunat in Parcul Herastrau din Capitala si au pornit pe doua roti intr-un protest de amploare organizate de ONG-urile care sustin amplasarea pistelor pentru biciclete pe carosabil. Primaria Capitalei a anuntat ca marsul pe doua roti nu este autorizat, insa participantii au delcrat ca este cat se poate de legal.

Perchezitii in Bihor, la persoane suspectate de evaziune cu un prejudiciu de peste 1,8 milioane euro

Mai multe perchezitii au loc, luni, in municipiul Oradea, la locuintele a noua persoane suspectate ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 1,8 milioane de euro, prin evaziune fiscala in domeniul.

Fiscul din Grecia a amendat 25 de companii si afaceristi cu 142 milioane euro pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a anuntat ieri Ministerul elen de Finante, relateaza Kathimerini.

Deficitul comercial a crescut cu aproape 40 milioane euro

Deficitul comercial FOB-CIF in trimestrul I 2014 a fost de 5024,6 milioane lei 1117,9 milioane euro), mai mare cu 298,5 milioane lei 40,5 milioane euro) decat cel inregistrat in trimestrul I 2013, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica astazi.

Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Investitii de 127 milioane euro in infrastructura de apa si canalizare din judetul Brasov

Compania Apa Brasov deruleaza un proiect de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov in valoare de 565,64 milioane lei 127,06 milioane euro), finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu), potrivit informatiilor publicate de companie.

Banca Transilvania va distribui gratuit conducerii si angajatilor aproape 10 milioane de actiuni

Banca Transilvania a hotarat, prin rezolutia Consiliului de Administratie din 29 aprilie, ca un numar de 9,8 milioane de actiuni sa fie alocate gratuit membrilor CA si altor angajati din cadrul bancii, informeaza un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

ProCredit Bank, profit net de doua milioane de euro in 2013

ProCredit Bank singura banca din Romania cu actionariat 100% german), a incheiat anul 2013 cu un profit net de putin peste doua milioane de euro, de circa 4 ori mai mult decat la finele anului 2012, potrivit unui comunicat transmis luni de institutia de credit. Activele bancii au crescut cu 13% , pana la 308 milioane Eur, se mai spune in document. Sistemul bancar a inchis 2013 cu un profit cumulat de 497 mil. lei, o treime din castigul dupa noua luni, in conditiile in care 23 de banci au raportat profit pentru 2013, iar 17 banci au avut pierderi, scadere determinata de analiza restructurarilor si vanzarea creditelor neperformante.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )