Libnet.ro
UNICEF

09:30

ANCOM lanseaza o platforma prin care va masura calitatea serviciilor de internet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANCOM lanseaza o platforma prin care va masura calitatea serviciilor de internet

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) va masura calitatea serviciilor de acces la internet prin intermediul unei platforme specializate, care va fi lansata in vara, a declarat, ieri, presedintele institutiei, Catalin Marinescu, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

ANCOM va incepe din vara sa evalueze calitatea serviciilor de acces la Internet

Autoritatea de reglementare in comunicatii va masura calitatea serviciilor de acces la internet prin intermediul unei platforme specializate, care va fi lansata in vara, a declarat marti presedintele institutiei, Catalin Marinescu.

Victor Ponta, catre ministrii finantelor si transporturilor: Maine o sa puneti in dezbatere textul ordonantei prin care sprijinim transportatorii corecti

Premierul Victor Ponta a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca acciza suplimentara de 7 eurocenti pe litrul de carburanti va fi aplicata de la 1 aprilie. Insa, in compensare, Guvernul pregateste pentru transportatori un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care sa fie introduse niste masuri de sprijin. Ponta nu a spus despre ce masuri este vorba. Cert este ca le-a cerut ministrilor transporturilor si finantelor sa publice proiectul chiar in cursul zilei de joi.

Proiectul de lege prin care STS trece la MAI, adoptat tacit de Camera Deputatilor

Proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale se reorganizeaza ca departament de telecomunicatii speciale in cadrul Ministerului Afacerilor Interne a trecut prin adoptare tacita de Camera.

Tatarii din Crimeea vor organizarea unui referendum prin care sa isi aleaga singuri pozitia ce o vor lua in contextul crizei actuale

Tatarii din Crimeea vor organizarea unui noi referendum, sambata, 29 martie, prin care sa isi defineasca pozitia in contextul evenimentelor recente. Am prevazut organizarea, la 29 martie, a Congresului.

Finalizarea tranzactiei de 5,44 miliarde de euro prin care Nokia isi vinde divizia de telefoane mobile catre Microsoft, amanata pentru luna aprilie 2014

Nokia a anuntat luni ca se asteapta ca tranzactia de 5,44 miliarde euro prin care isi va vinde divizia de telefoane mobile catre Microsoft sa fie finalizata in luna aprilie, cu o luna mai tarziu decat termenul anuntat initial, in conditiile in care autoritatile de concurenta din Asia nu au dat inca un aviz acordului, scrie Bloomberg.

Coca-Cola lanseaza in Romania o campanie prin care dezvaluie continutul celebrei bauturi

Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi racoritoare la nivel mondial, a lansat pe plan local o platforma de comunicare unde consumatorii romani pot afla ce contine celebra bautura produsa in fabricile din Ploiesti si Timisoara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )