Libnet.ro
UNICEF

07:30

''Controale inopinate ale Corpului de control la un spital din Craiova si unul din Targu Mures ''

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,

Corpul de control al prim-ministrului desfasoara, incepand de luni, controale la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, fiind vizata modalitatea in care au fost achizitionati dezinfectanti produsi de catre Hexi Pharma, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Controale inopinate ale Corpului de Control al premierului in spitalele din Romania

Corpul de Control al Primului Ministru desfasoara controale inopinate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures.

Scandalul Hexi Pharma: Controale inopinate in spitalele din tara ale Corpului de control al premierului

Scandalul Hexi Pharma a dus la desfasurarea controalelor inopinate pe teritoriul tarii. Corpul de control al premierului desfasoara controale inopinate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Alte spitale din tara, controlate de corpul de control al prim-ministrului

Corpul de control al prim-ministrului desfasoara, incepand de luni, controale la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, fiind.

20 de soldati si militieni, ucisi intr-un atac al SI asupra unui spital din Deir Ezzor (ONG)

Cel putin 20 de soldati sirieni si militieni proregim, au fost ucisi, astazi, intr-un atac al gruparii Stat Islamic SI), asupra unui spital din Deir Ezzor est), a anuntat Observatorul sirian pentru Drepturile Omului ODO), relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )