Libnet.ro
UNICEF

07:30

AT and T cumpara DirecTV pe 48,5 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AT and T cumpara DirecTV pe 48,5 miliarde dolari

Compania americana de telefonie AT and T Inc. a decis sa cumpere DirecTV in cadrul unei tranzactii de 48,5 miliarde dolari, care va crea un nou grup de telefonie si televiziune. continuă pe Ziarul Bursa

ATT va cumpara DirecTV pentru 48,5 miliarde de dolari

Compania americana din domeniul telecomunicatiilor ATT a decis, duminica, sa achizitioneze operatorul prin satelit DirecTV cu suma de 48,5 miliarde de dolari, in cadrul unei operatiuni care va da nastere unui nou gigant pe piata americana de pay-TV, informeaza AFP, preluata de Mediafax. ATT va plati o parte din aceasta suma in numerar si o parte cu propriile actiuni.

Fuziune gigant pe piata americana de pay-TV: ATT a preluat DirecTV pentru 48,5 miliarde de dolari

Compania americana din domeniul telecomunicatiilor ATT a decis, duminica, sa achizitioneze operatorul prin satelit DirecTV cu suma de 48,5 miliarde de dolari. Operatiunea da nastere, astfel, unui nou.

ATT va prelua DirecTV, cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, tranzactie in valoare de 67,1 miliarde de dolari

ATT, al doilea mare operator de telefonie mobila din SUA, va cumpara cu 48,5 miliarde de dolari - in cash si actiuni - cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, DirecTV, au anuntat duminica cele doua companii. Incluzand si datoriile nete ale DirecTV, valoarea toatala a tranzactiei se ridica la 67,1 miliarde de dolari. DirecTV este al doilea mare proprietar de spatii media din lume dupa Google, potrivit unui clasament recent realizat de reteaua ZenithOptimedia. Fuziunea cu DirecTV, liderul pietei americane de servicii TV prin satelit, cu 20 de milioane de abonati, ii va permite ATT sa ofere pachete de servicii cu telefonie mobila si fixa, internet broadband si televiziune.

Rusia a investit 200 miliarde dolari in economia Ucrainei

Rusia a investit 200 miliarde dolari in economia Ucrainei in ultimii 20 de ani, inclusiv reducand preturile gazelor naturale, a declarat ministrul rus al Dezvoltarii Economice, Aleksei Uliukaiev, citat de RIA Novosti.

SUA: Credit Suisse, amenda de 2,8 miliarde dolari

Banca Credit Suisse a pledat, ieri, vinovat, acuzata fiind ca ar fi ajutat diversi clienti bogati americani sa faca evaziune fiscala, si a fost de acord sa plateasca o amenda de 2,815 miliarde dolari 2,51 miliarde franci elvetieni) autoritatilor din SUA, informeaza AFP.

Rusia va semna contract de 400 miliarde dolari pentru export de gaze catre China

Oficialii rusi si chinezi vor stabili, maine, o intelegere prin care China va primi gaze rusesti in valoare de 400 miliarde dolari pe 30 de ani, potrivit unui cotidian din Rusia, transmite agentia bulgara Novinite.

Tranzactie gigant: ATT plateste aproape 50 de MILIARDE pe DirecTV

Compania telecom americana ATT va cumpara cu circa 48,5 miliarde de dolari, cash si actiuni, operatorul de satelit DirecTV, scrie Time.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )