Libnet.ro
UNICEF

20:30

M and S vinde peste 31.000 de tricouri din colectia pentru femei in fiecare an in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
M and S vinde peste 31.000 de tricouri din colectia pentru femei in fiecare an in Romania

Compania Marks and Spencer anunta ca produsele cele mai vandute, din categoria pentru femei, sunt tricourile din colectiile primavara-vara, M and S vinde peste 31. 000 de tricouri in fiecare an in Romania, arata un comunicat transmis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Norica Nicolai si Renate Weber, excluse din PNL, pentru ca au refuzat sa se supuna deciziei partidului de a trece catre PPE

Europarlamentarele liberaleEuroparlamentarele liberaleEuroparlamentarele liberale Norica Nicolai si Renate Weber au fost propuse pentru excludere din PNL, pentru ca au refuzat sa se supuna deciziei partidului de a.

Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume pentru al cincilea an consecutiv

Cancelarul german Angela Merkel a fost desemnata miercuri de revista americana Forbes cea mai puternica femeie din lume, pentru al cincilea an consecutiv, insa pozitia ii este amenintata de catre fostul secretar de Stat Hillary Clinton, care candideaza.

Surse: Kelemen Hunor s-a intalnit cu liderii PNL la sediul din Modrogan pentru a discuta pe tema motiunii de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ar fi avut miercuri o intalnire cu liderii PNL la sediul din Aleea Modrogan pe tema motiunii de cenzura pe care PNL vrea sa o depuna la inceputul lunii iunie, potrivit unor.

Un jurnalist canadian, suspendat din functie, pentru ca a inventat reportaje din zone de razboi

Reputatul jurnalist canadian, Francois Bugingo, a fost suspendat de toate organizatiile de presa cu care colabora, deoarece a inventat o serie de reportaje false din diverse zone de razboi, in ultimii 20 de ani, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )