Libnet.ro
UNICEF

09:45

Andorra va introduce taxa pe venit pentru prima oara

Adevărul Adevărul,
Andorra va introduce taxa pe venit pentru prima oara

Andorra urmeaza sa introduca o taxa pe venitul personal pentru prima data, acest lucru datorandu-se presiunii venite din partea vecinilor europeni de a reduce evaziunea fiscala. continuă pe Adevărul

VIDEO Nevazatorii scolii speciale din Buzau au putut sa vada pentru prima oara un film

Elevii scolii speciale pentru nevazatori au avut parte, joi, de o surpriza nemaipomenita, din partea unei fundatii din Vrancea. Micutii au asistat la proiectia unui film romanesc, astfel prelucrat incat sa fie inteles chiar si de catre persoanele fara vedere. La sfarsit, copiii au aplaudat de fericire.

Butonul de Start apare pentru prima data in imagini pe Windows 8.1

Dupa multiple versiuni beta de Windows 8. 1 sau Windows Blue, dupa cum ii spun prietenii, se pare ca in sfarsit zarim din nou butonul de Start. Pentru ca a trecut deja aproape o saptamana de cand am vorbit ultima oara de Windows 8. 1, urmatoarea versiune a sistemului de operare de la Microsoft a ajuns din nou in stiri. Indiferent cum privesti si care sunt argumentele din spatele deciziei, cei mai multi utilizatori de Windows 8 care au vociferat impotriva schimbarilor .

Autoritatile elene ar putea introduce stimulente financiare pentru cei care semnaleaza cazuri de coruptie

Guvernul elen ar putea introduce stimulente, inclusiv financiare, pentru persoanele care semnaleaza autoritatilor cazuri de coruptie din sectorul privat si, mai ales, din cel public, scrie cotidianul elen.

Mika Hakkinen vine pentru prima data la Bucuresti pe data de 5 iunie si va face o demonstratie la bordul masinii Caparo T1

Johnnie Walker, cel mai mare brand de whisky din lume, anunta ca Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )