Libnet.ro
UNICEF

08:30

Andreea Marin vine la Drobeta Turnu Severin cu Pretuieste Viata

Adevărul Adevărul,
Andreea Marin vine la Drobeta Turnu Severin cu Pretuieste Viata

Caravana Pretuieste viata vine joi, 19 iunie, ora 18,00, la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin. Intrarea este gratuita, iar severinenii vor primi daruri inca de la intrare. continuă pe Adevărul

Un angajat al Centrului Militar Judetean Mehedinti, arestat pentru trafic de influenta

Viorel Serban, plt. adj. la Centrul Militar Judetean Mehedinti din Drobeta Turnu Severin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de trafic de influenta dupa ce a primit bani de la un denuntator, caruia ii promisese ca il va ajuta sa fie transferat la un inspectorat judetean de politie.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk, un cuplu frumos! Iata ce ii uneste atat de mult!

Andreea Marin si Tuncay Ozturk formeaza un cuplu frumos si discret. Medicul turc are grija sa ii ofere vedetei echilibrul sufletesc de care are nevoie si se dovedeste a fi un pilon puternic pentru familia acesteia. Iata ce frumos vorbeste Zana Surprizelor de alesul ei.

Peste 200 de persoane spera sa obtina un loc de munca la fabrica portughezilor de la Severin

Peste doua sute de persoane din Mehedinti au format cozi, luni, la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Droebta Turnu Severin, unde au inceput interviurile pentru mai multe posturi scoase pentru angajare, de catre firma Coindu, cea care deschide o fabrica de componente auto la Drobeta Turnu Severin.

Caru' cu vedete: Ce nunta ca in povesti a avut Oana Roman!; El este miliardarul din spatele Simonei Halep; Probleme in paradis? Nici baclavaua cu miere a lui Tuncay nu o mai poate indulci pe Andreea Marin!

Unicul interviu cu singura sotie cu acte a lui Ion Tiriac. Cum l-a caracterizat pe miliardar si de ce au divortat. Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati romani, a fost un crai care a avut o viata sentimentala tumultoasa. A dat lovitura! Ce bolid conduce Monica Gabor in America! Monica Gabor duce o viata de printesa in America si declara ca are parte de toata dragostea din partea iubitului ei Mr. Pink.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )