Libnet.ro
UNICEF

18:30

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Antena3 Antena3,
Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,. continuă pe Antena3

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

Steaua l-a transferat pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade: Sportivul va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Gruparea FC Steaua l-a transferat, luni dimineata, pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade, in varsta de 28 de ani, care va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al.

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

Turneul de tenis de categorie WTA International BRD Bucharest Open debuteaza, luni, cu primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu. Sase romance vor evolua in prima zi a turneului feminin de tenis de la Bucuresti.

Turul doi al alegerilor locale este organizat maine in satul Topala

Turul al doilea de scrutin pentru alegerea primarului satului Topala, raionului Cimislia, are loc maine, 12 iulie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )