Libnet.ro
UNICEF

18:30

Andreea Paul: TVA de 19%, de la 1 ianuarie 2016, adoptata de Comisia de Buget - Finante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andreea Paul: TVA de 19%, de la 1 ianuarie 2016, adoptata de Comisia de Buget - Finante

ACTUALIZARE 15:50 Deputatul PNL Andreea Paul ne-a declarat, in urma cu putin timp, ca reducerea TVA la 19% de la 1 ianuarie 2016 a fost adoptata de Comisia de Buget - Finante in urma cu putin timp. * Ponta: Coalitia de la guvernare va vota miercuri pentru Codul Fiscal cu TVA de 19%. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia de buget din Camera Deputatilor a aprobat in unanimitate Codul Fiscal. TVA va scadea de la 24% la 19% de la 1 ianuarie 2016

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a aprobat, luni, in unanimitate, proiectul noului Cod Fiscal, stabilind scaderea TVA de la 24% la 19%, de la 1 ianuarie 2016.

UE extinde sanctiunile impotriva Rusiei pana la sfarsitul lui ianuarie 2016

Guvernele din Uniunea Europeana UE) au extins sanctiunile impotriva Rusiei cu sase luni, pana la sfarsitul lui ianuarie 2016, pentru a pune presiune pe Kremlin sa stabileasca pacea in estul Ucrainei, informeaza Bloomberg.

Mircea Badea: Nu Guvernul in functie reduce TVA, ci Andreea Paul Vass

Mircea Badea a comentat in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei declaratia Andreei Paul Vass potrivit careia ea ar fi impus reducerea TVA la carti la 5%. Eu insa sunt marcat de o alta.

Andreea Paul: Ucenicul Ponta isi depaseste maestrul Nastase in escrocheria Rompetrol

PNL cere infiiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa verifice modul in care Guvernul Ponta a aparat interesele nationale in ceea ce priveste recuperarea celor 600 milioane de dolari datorii de la Rompetrol. Solicitarea a fost semnata de 95 de parlamentari de la Grupul parlamentar al PNL, deputati DP, deputati PC-PLR si deputati neafiliati apartinand PSRO, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )