Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Chiliman nu-si poate exercita functia de primar timp de doua luni

Adevărul Adevărul,
Andrei Chiliman nu-si poate exercita functia de primar timp de doua luni

Primarul Sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la iesirea din Sectia 1 Politie, canu isi va putea exercita functia de edil timp de doua luni, timp in care se afla sub control judiciar. continuă pe Adevărul

Andrei Chiliman nu poate exercita functia de primar timp de doua luni

Andrei Chiliman a declarat sambata, la plecarea de la Sectia 1 Politie, ca timp de doua luni, perioada in care se afla sub control judiciar, nu poate exercita functia de primar al Sectorului 1, el precizand ca nu se gandeste la demisie si ca in dosarul.

Andrei Chiliman nu mai poate fi primar doua luni: Nu exista demisie, nu exista dovezi

Andrei Chiliman a declarat sambata, la plecarea de la Sectia 1 Politie, ca timp de doua luni, perioada in care se afla sub control judiciar, nu poate exercita functia de primar al Sectorului 1, el precizand.

Andrei Chiliman nu mai poate fi primar doua luni: Nu exista dovezi, nu exista demisie

Andrei Chiliman a declarat sambata, la plecarea de la Sectia 1 Politie, ca timp de doua luni, perioada in care se afla sub control judiciar, nu poate exercita functia de primar al Sectorului 1, el precizand.

Andrei Chiliman, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 1 de Politie: Nu exista demisie, nu exista absolut nimic. Nu exista nici un fel de dovezi la dosar

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, sambata dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce instanta suprema a decis sa fie cercetat sub control judiciar. Nu exista demisie, nu exista absolut nimic. Nu exista nici un fel de dovezi la dosarul respectiv. Nu are nici o legatura dosarul cu vreo spaga, nu exista nici un fel de dovada. Lasam justitia sa isi faca treaba. Asa cum am stabilit cu dansii, o sa vin la Politie de doua ori pe saptamana, a declarat Chiliman, la iesirea din sectia de Politie. Chiliman nu isi poate exercita functia de primar timp de doua luni, perioada pentru care a fost plasat sub control judiciar.

Avocata lui Andrei Chiliman: Este pacat ca o cariera de peste zece ani de primar trece prin ceva de genul acesta

Avocata primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, retinut de DNA pentru luare de mita, spune ca starea acestuia este foarte buna si ca spera sa ramana asa si de acum inainte, sustinand ca este.

Iata omul, iata-i banii: (nu doar) povestea averii primarului Andrei Chiliman

Primarul Andrei Chiliman este pe departe unul dintre cei mai bogati edili ai Bucurestiului. Numai averea sa din mostenirile de familie poate fi evaluata intre trei si cinci milioane de euro, scrie Adevarul Financiar.

UPDATE Inalta Curte judeca cererea DNA de arestare preventiva a lui Andrei Chiliman / Andrei Chiliman a parasit sediul instantei supreme, dupa expirarea ordonantei de retinere

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri, incepand cu ora 16:30, procesul in care DNA solicita arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, intr-un dosar in care edilul este acuzat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata. Andrei Chiliman a fost retinut joi de procurorii DNA din Ploiesti. Ora 21:37 Andrei Chiliman a parasit sediul instantei supreme, dupa expirarea ordonantei de retinere.

UPDATE Andrei Chiliman, ridicat de procurorii DNA de pe aeroport. Primarul Sectorului 1 este vizat in dosarul cumnatului lui Ponta

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, suspectat de procurorii DNA de fapte de coruptie, s-a intors, joi dupa-amiaza, de la Bruxelles, el fiind ridicat de anchetatori de pe Aeroportul Henri Coanda, pentru a fi dus la audieri la DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. 25 Intrebat, la iesirea din aeroport, despre acuzatiile care ii sunt aduse de catre procurorii DNA, Chiliman a raspuns: Nu am facut niciodata asa ceva. 55 Andrei Chiliman a ajuns la DNA Ploiesti, unde va fi audiat. Discutam la iesire, le-a spus el jurnalistilor. 15 Consilierul Ion Brad, de la Primaria sectorului 1, adus la DNA Ploiesti20. 30 Ioana Costescu, o apropiata a lui Andrei Chiliman, adusa la DNA Ploiesti21. 35 Vlad Moisescu, apropiat al lui Chiliman, a ajuns la DNA Ploiesti.

Andrei Chiliman a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 20:30 Edilul Sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Natinala Anticoruptie DNA), potrivit surselor din presa. ---------------- * Consilierul Ion Brad, adus la DNA Ploiesti, pentru a fi audiat -------------- * Surse: Si Vlad Moisescu va fi adus la DNA Procurorii DNA Ploiesti efectueaza, azi, perchezitii la locuintele lui Vlad Moisescu si Ioanei Costescu in dosarul in care este vizat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare pentru presa. Surse din sistemul judiciar ne-au declarat ca perchezitiile vizeaza oameni de afaceri. ----------- Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza perchezitii la Primaria Sectorului 1, Bucuresti, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie si trafic de influenta, ne-au spus surse judiciare. Potrivit surselor judiciare, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, Bucuresti, este vizat de cercetarile procurorilor DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

Procurorii cer ARESTAREA primarului Andrei Chiliman

Procurorii cer arestarea primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, care si-a petrecut noaptea in arestul Politiei, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Andrei Chiliman va fi scos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )