Libnet.ro
UNICEF

22:00

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, la audieri la DNA Ploiesti

Adevărul Adevărul,
Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, la audieri la DNA Ploiesti

Andrei Chiliman, primarul suspendat al sectorului 1, a venit luni la sediul DNA Ploiesti, pentru noi audieri. Procurorii vor institui sechestru asigurator asupra averii acestuia. continuă pe Adevărul

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, la Sectia 1 Politie: Nu sunt prieten cu Sebastian Ghita. Nu exista probe la dosar

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Sectiei 1 de Politiei din Capitala, asa cum i se impune prin masura controlului judiciar, dispusa de magistratii Curtii Supreme.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Ion Cristoiu: Calin Popescu Tariceanu, adevarata tinta a Binomului SRI-DNA in Dosarul Andrei Chiliman

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost retinut joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti. Potrivit procurorilor, Andrei Chiliman ar fi perceput comisioane de 10% pentru.

Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar in dosarul de coruptie

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a iesit din sala de la inalta Curte de Casatie si Justisie si a plecat acasa deoarece ordonanta de retinere emisa de procurorii DNA Ploiesti a expirat la ora 21:00.

Andrei Chiliman a plecat acasa. Ordonanta de retinere a expirat

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a iesit din sala de la inalta Curte de Casatie si Justisie si a plecat acasa deoarece ordonanta de retinere emisa de procurorii DNA Ploiesti a expirat la ora 21:00.

Andrei Chiliman, retinut. Grupul infractional condus de edil, dus la Curtea Suprema cu propunerea de arestare preventiva

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a fost scos din Arestul Politiei Prahova, unde si-a petrecut noaptea, si dus la Curtea Suprema. Magistratii de aici vor lua in discutie cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a edilului acuzat de complicitate trafic de influenta si constituire de grup infractional. Primarul Sectorului 1 a fost ridicat de procurori, joi, de pe Aeroportul Henri Coanda.

Procurorii cer ARESTAREA primarului Andrei Chiliman

Procurorii cer arestarea primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, care si-a petrecut noaptea in arestul Politiei, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Andrei Chiliman va fi scos.

Iata omul, iata-i banii: (nu doar) povestea averii primarului Andrei Chiliman

Primarul Andrei Chiliman este pe departe unul dintre cei mai bogati edili ai Bucurestiului. Numai averea sa din mostenirile de familie poate fi evaluata intre trei si cinci milioane de euro, scrie Adevarul Financiar.

Andrei Chiliman a plecat acasa, dupa ce ordonanta de retinere a expirat: Ma intorc la decizie. Ma consider complet nevinovat (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a plecat vineri acasa, ordonanta de retinere a procuroriilor DNA Ploiesti expirand, informeaza B1 TV. Chiliman si-a reafirmat nevinovatia in fata magistratilor, dar a.

iCCJ: Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis cercetarea primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii DNA pot contesta decizia instantei. Primarul sectorului 1, Andrei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )