Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, adusi la Inalta Curte, pentru judecarea propunerii de arestare

Hotnews Hotnews,
 Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, adusi la Inalta Curte, pentru judecarea propunerii de arestare

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, inculpati in dosarul retrocedarilor, au fost adusi, joi seara, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care va judeca propunerea de arestare a procurorilor DNA pe numele celor doi, informeaza Mediafax. Sedinta in care se va judeca propunerea de arestare pe numele lor va incepe la ora 22. continuă pe Hotnews

STENOGRAME Cum si-a bagat sforarul PSD fiul in afaceri ilegale. Andrei Hrebenciuc si Gheorghe Sturdza, adusi la inalta Curte cu propunere de arestare

Andrei Hrebenciuc, fiul sforarului PSD, a ajuns dupa gratii. Tot acolo se afla si Gheorghe Sturdza, cel pentru care mai multi lideri din PSD ar fi intervenit pentru a primi ilegal de la stat 43. 000 de hectare de pamant. Cei doi au fost adusi joi seara la Curtea Suprema, cu propunere de arestare preventiva, discutata incepand cu ora 22. Referatul procurorilor arata convorbirile purtate de Hrebenciuc junior cu membrii gruparii si cu tatal sau.

Dosarul retrocedarilor: Paltin Sturdza a fost retinut pentru 24 de ore. El este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat, trei infractiuni de cumparare de influenta si de instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de

Beneficiarul celor peste 40. 000 de hectare de padure care ar fi fost retrocedate ilegal, Paltin Gheorghe Sturdza, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa circa cinci ore de audieri, joi, la DNA Brasov, in dosarul in care sunt urmariti penal si parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. El a fost scos din sediul institutiei cu catuse la maini, urmand sa fie dus la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) cu propunere de arestare preventiva. Directia Nationala Anticoruptie informeaza intr-un comunicat ca Sturdza este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat, trei infractiuni de cumparare de influenta si de instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

UPDATE Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul retrocedarilor/ Este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de ban

Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore joi dimineata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul retrocedarilor ilegale. Potrivit unui comunicat al DNA, fiul deputatului Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Hrebenciuc jr. ar fi fost implicat in aceasta afacere printr-o firma off-shore din Cipru.

DNA: Andrei Hrebenciuc, retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Acesta si-ar fi ajutat tatal sa ascunda provenienta terenului forestier primit

Andrei Hrebenciuc a fost retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani, dar si pentru ca, impreuna cu tatal sau, Viorel Hrebenciuc, cu Ioan Adam si Gheorghe Sturdza, ar fi constituit.

Rolul lui Andrei Hrebenciuc in mafia retrocedarilor: a fost retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani

Andrei Hrebenciuc, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale, este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, dar si pentru ca, impreuna cu tatal sau, Viorel Hrebenciuc, cu Ioan Adam si Gheorghe Sturdza, ar fi constituit grupul infractional care.

Paltin Sturdza a fost retinut de procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Paltin Gheorghe Sturdza a fost retinut de procurorii DNA Brasov, dupa aproximativ patru ore de audieri in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, transmite B1 TV. Paltin Sturdza a fost scos din sediul DNA Brasov.

Paltin Sturdza, retinut de procurori 24 de ore in dosarul retrocedarilor ilegale

Paltin Sturza a fost retinut pentru 24 de ore in dosarul retrocedarilor ilegale, dupa cinci ore de audieri. Anchetatorii spun ca barbatul ar fi obtinut ilegal peste 40. 000 de hectare de padure, ajutat de doi judecatori acuzati in acest caz.

Interceptari. UPDATE: Andrei Hrebenciuc, ARESTAT pentru retrocedari nelegale a zeci de mii de hecatre de paduri. A facut trafic si pentru printul Paul

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv in dosarul retrocedarilor. in afara de implicarea in retrocedarea domeniilor Ghica de la Bacau, Andrei Hrebenciuc si tatal sau, deputatul Viorel Hrebenciuc, alaturi de alti membri ai gruparii, au fost implicati si in revendicarea a 40. 000 de hectare de padure de catre printul Paul Lambrino. Pentru ca Lambrino avea o jena financiara, familia Hrebenciuc urma sa-i dea bani contra drepturi litigioase, spun procurorii.

UPDATE: Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv. Rolul lui in mafia retrocedarilor

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT preventiv pentru, intre altele, spalare de bani. Firma Resedinta Varstnicilor era puntea folosita de Andrei si Viorel Hrebenciuc prin care spalau banii obtinuti din vanzare partii de 12. 000 de hectare de padure, obtinuta pentru contributia seniorului la retrocedarea domeniilor Ghica din judetul Bacau. De aici, banii erau exportati in conturile unui off-shore din Cipru, controlat de fiul deputatului.

UPDATE. VIDEO. Andrei Hrebenciuc, adus la ICCJ. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Andrei Hrebenciuc, RETINUT de procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor a zeci de mii de hectare de padure. Fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc este acuzat de spalare de bani, constituire de grup infractional organizat si complicitate la traficul de influnta savarsit de tatal sau, pentru care procurorii au cerut, la Camera Deputatilor, arestarea preventiva. Banii obtinuti prin vanzarea padurilor ar fi fost spalati printr-un un circuit de firme din tara si Cipru off-shore). Potrivit procurorilor, beneficiarul final al banilor era Andrei Hrebenciuc, economist, lector universitar la ASE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )