Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andronescu, la DNA: Am cerut administrare de probe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andronescu, la DNA: Am cerut administrare de probe

ACTUALIZARE 11:54 Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a declarat astazi, iesind din sediul DNA, ca a fost pusa sub invinuire in dosarul Microsoft pentru abuz in serviciu si ca a cerut administrarea de probe in aparare, procedura prevazuta de noul Cod de Procedura Penala. continuă pe Ziarul Bursa

Andronescu, la DNA: Am cerut administrare de probe

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a declarat astazi, iesind din sediul DNA, ca a fost pusa sub invinuire in dosarul Microsoft pentru abuz in serviciu si ca a cerut administrarea de probe in aparare, procedura prevazuta de noul Cod de Procedura Penala.

Ecaterina Andronescu, acuzata de luare de mita la DNA, in dosarul Microsoft. Nu a fost retinuta. Ea a cerut administrare de probe in aparare, prevazute de noua procedura

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu da declaratii la DNA pentru luare de mita, abuz in servciu si trafic de influenta in dosarul licentelor Microsoft, faptele savarsite in perioada in care aceasta a fost ministru al Educatiei. Ea ar fi favorizat firma SIVECO, de la care ar fi primit mita.

Scandalul Bica. DNA a cerut aviz pentru arestarea deputatului Florin Teodorescu

Procurorii anticoruptie au cerut Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Florin Catalin Teodorescu in dosarul in care Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a fost arestata preventiv pentru coruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )