Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andronescu, la DNA: Am cerut administrare de probe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andronescu, la DNA: Am cerut administrare de probe

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a declarat astazi, iesind din sediul DNA, ca a fost pusa sub invinuire in dosarul Microsoft pentru abuz in serviciu si ca a cerut administrarea de probe in aparare, procedura prevazuta de noul Cod de Procedura Penala. continuă pe Ziarul Bursa

Andronescu, la DNA: Am cerut administrare de probe

ACTUALIZARE 11:54 Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a declarat astazi, iesind din sediul DNA, ca a fost pusa sub invinuire in dosarul Microsoft pentru abuz in serviciu si ca a cerut administrarea de probe in aparare, procedura prevazuta de noul Cod de Procedura Penala.

Ecaterina Andronescu, acuzata de luare de mita la DNA, in dosarul Microsoft. Nu a fost retinuta. Ea a cerut administrare de probe in aparare, prevazute de noua procedura

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu da declaratii la DNA pentru luare de mita, abuz in servciu si trafic de influenta in dosarul licentelor Microsoft, faptele savarsite in perioada in care aceasta a fost ministru al Educatiei. Ea ar fi favorizat firma SIVECO, de la care ar fi primit mita.

Ecaterina Andronescu, urmarita penal pentru coruptie. Senatorul PSD: Sunt suspectata de abuz in serviciu

Ecaterina Andronescu este urmarita penal pentru coruptie indosarulMicrosoft, relateazaB1 TV. Ea a ajuns, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde va fi audiata in.

Ecaterina Andronescu, urmarita penal pentru coruptie. Senatorul PSD: Sunt suspectata de abuz in serviciu (VIDEO)

Ecaterina Andronescu este urmarita penal pentru coruptie indosarulMicrosoft, relateazaB1 TV. Ea a ajuns, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde va fi audiata in.

Serban Mihailescu, urmarit penal in dosarul Microsoft. Senatorul PSD: Nu am incasat nimic (VIDEO)

Senatorul PSD Serban Mihailescu este urmarit penal in dosarulmicrosoft, relateazaB1 TV. El a venit, joi, la DNA pentru a fi audiat in dosarul licentelor Microsoft, fiind suspectat de instigare la.

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din Comisia Juridica

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit astazi din functia de membru al Comisiei juridice cu UNPR-istul Mihai Neagu, propunerea fiind facuta de liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, si aprobata de plenul Senatului, transmit surse din presa.

Ecaterina Andronescu, audiata la DNA in dosarul licentelor Microsoft

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este audiata joi, la DNA, in dosarul licentelor Microsoft. in acest dosar, Ecaterina Andronescu este suspectata de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si.

Andronescu, despre dosarul Microsoft: Nu am primit niciodata nimic, nu am conditionat pe nimeni

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, joi, dupa audierile de la DNA, ca i-a fost adus la cunostinta faptul ca este suspectata doar de abuz in serviciu, precizand ca nu a primit niciodata nimic si nu a conditionat niciodata pe nimeni.

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din functia de membru al Comisiei juridice, la propunerea lui Ilie Sarbu

Plenul Senatului a aprobat, luni, inlocuirea senatorului Serban Nicolae cu Mihai Neagu in functia de membru al Comisiei juridice. Propunerea de inlocuire a venit din partea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu. Amintim ca saptamana trecuta Serban Nicolae si Ilie Sarbu s-au atacat reciproc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )