Libnet.ro
UNICEF

09:00

Angajati din peste 30 de scoli din Bucuresti nu si-au primit salariile, anunta sindicatele

România Liberă România Liberă,
Angajati din peste 30 de scoli din Bucuresti nu si-au primit salariile, anunta sindicatele

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret reclama faptul ca angajati din peste 30 de scoli. continuă pe România Liberă

Alti aproape 80 de elevi si angajati din scolile din Romania, confirmati cu COVID-19 in ultima zi

Alti aproape 80 de elevi si angajati din scoli au fost confirmati cu COVID-19 in ultima zi, conform datelor furnizate de Ministerul Educatiei vineri, in cea de a cincea zi de la redeschiderea scolilor din Romania. Acestea se adauga celor peste 570 de imbolnaviri in randul elevilor si profesorilor raportate cu o zi in urma.

Ministerul Educatiei anunta ca 46 de elevi si 30 de angajati din invatamant au fost depistati pozitiv pentru COVID-19 in ultimele 24 de ore

In intervalul 11 februarie ora 18. 00 12 februarie ora 18. 00, un numar de 46 de elevi au fost depistati pozitiv cu SARS-CoV-2. Totodata, alti 30 de angajati din invatamant au primit un test pozitiv,.

Barna nu exclude ca unii angajati din sistemul bugetar sa plece Guvernul e stabil, dincolo de gargara de la TV

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca este posibil ca in cursul acestui an sa pleceangajati din sistemul bugetar, el explicand ca Executivul a cerut companiilor de stat planuri de reforma explicita si ca acestea pot avea drept consecinta si reorganizarea unor activitati.

Ministrul Educatiei este multumit de bugetul primit pentru 2021: Este mai mare cu mult. Cel mai mare din ultimii 30 de ani

Bugetul Ministerului Educatiei este, in valoare absoluta, cel mai mare din ultimii 30 de ani, dar ca procent din PIB este ceva mai mic decat cel de anul trecut, a declarat duminica ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, la emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Ce spor ireal primesc 700 de angajati din Parlament. Anca Dragu a facut anuntul zilei

Veste bomba pentru romani. Ce spor ireal primesc 700 de angajati din Parlament. Presedintele Senatului Anca Dragu a facut anuntul zilei in Romania. Ce se intampla cu cele patru sporuri primite de angajatii din sistemul public si cum sunt acordate ele, prin lege. Ce spor ireal primesc 700 de angajati din Parlament Conform spuselor Ancai .

Business report Patinoar de un milion de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani. Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021. De cand se trec copiii mici la intretinere?

Patinoar acoperit de 1. 000 de euro, finantat de Guvernul Ungariei, in Mures * Spitalul Sf. Vasile din Sectorul 1, proiect abandonat. Fantasmagoria lui Dan Tudorache a costat 34 de milioane de lei din banii bucurestenilor. Cel mai complicat buget din ultimii 30 de ani * Vor creste preturile pe piata imobiliara in 2021? * Autostrazile care primesc cei mai multi bani in 2021: Transilvania, Ford si A0 Centura Sud a Bucurestiului * Divizia de investitii a Morgan Stanley se gandeste sa adauge bitcoin la lista sa de pariuri * De cand se trec copiii mici la intretinere? * Nu ne vindem tara sau cum platitorii de taxe subventioneaza niste companii care inregistreaza pierderi * Tintele cheltuielilor de personal din Strategia fiscal bugetara pana in 2023 * Schema HoReCa are alocat 1 miliard de lei in proiectul de buget, sub nivelul initial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )